Обикновено сънено, напоследък Комарево е като развълнувано море: селцето се

...
Обикновено сънено, напоследък Комарево е като развълнувано море: селцето се
Коментари Харесай

Рок фест в Северозапада връща старо читалище към „Нов живот”

Обикновено сънено, в последно време Комарево е като разгорещено море: селцето се приготвя за рок концерт. Събитието е с задача: да събере средства за ремонт на читалището и в него, както в миналото, да има и кино.

Инициативата е на кметския наместник и е подкрепена от всички от фамилията й. Цвета Йорданова показва, че за възобновяване на тавана, пода, инсталацията и част от фасадата са нужни към 40 000 лева
Снимка: bTV
Прави го тъй като има вяра, че съграденото би трябвало да бъде непокътнато поради хората.
Снимка: bTV
За новия живот за комаревското читалище „ Нов живот” ще трябват много рок концерти, само че най-малко първият ще е благотворителен.

„ Да не приказваме, че рок музиката изнапред принадлежи на Северозапада, въпреки всичко не би трябвало да забравяме фестивали като " Берксток ", които бяха грандиозни за времето си”, напомня Димитър Маринов от група Toxic Blast.
Снимка: bTV
Фестът е гарантиран с персонални средства на кметското семейство, доходи за ремонта се чакат от продажбата на аксесоари и дарения.

Теренът е подготвен и с изключение на за сцена, има място и за палатки. За присъединяване в идеята с изключение на стигат и единствено доброволчески сили.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР