Обиди, викове - шокиращо отношение на учител към първокласници в

...
Обиди, викове - шокиращо отношение на учител към първокласници в
Коментари Харесай

Учителка крещи и обижда първокласници в час, родителите искат уволнението ѝ

Обиди, крясъци - шокиращо отношение на преподавател към първокласници в Дупница. От аудиозаписи се чува объркващ език от индивида, който се чака да учи и възпитава, оповестява.

" Не блей като овца - ела! Маската дано ти стои, бе, тъпчо! " З " напиши, бе, тъпчо! Реви си у вас! Кретен некой. Патко такава, на коя задача си? ", са единствено част от обръщенията към учениците, които се чуват от запис в клас.

Родителите упорстват учителят да бъде уволнен.

" Моето дете е редовно унизено от госпожа Анета Колева физически и душевен. Всеки ден е наричано дръвник, тъпунгер и глезльо. Тя го кара да чете, той плаче. Тя продължава да крещи и вика. Принуждава друго дете да бие моето ", описа родителят Ивета Запрянова.

За протичащото се в час родителите на учениците схващат от редовно недоволство от децата. Така се събират и вземат решение да ревизират дали изказванията им са истина.

" Останахме потресени от това, което чухме. Чухме психическо натоварване на децата и очакване от страна на госпожата тези деца да не са нападателни и между тях да се държат като възрастни. Тя желае да работи с възрастни ", изясни различен родител.

Директорът на учебното заведение Райко Ангелов съобщи, че извършва реда и е образувана експертна комисия. По график ще се беседва и с родители. Тепърва ще се открива казаното в записа. Обясни, че не го е слушал, тъй като е незаконен.

Ангелов е разговарял с учителката. Директорът отхвърли да разгласи какво са коментирали. " Първо би трябвало да се потвърди дали отношението ѝ е такова, каквото споделят родителите. Ще изясним всички условия ", добави той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР