Обичаната турска актриса Ханде Ерчел преди време изправи феновете си

...
Обичаната турска актриса Ханде Ерчел преди време изправи феновете си
Коментари Харесай

Хазал от "Черната перла" пребори анорексията! Красавицата в топ форма за сватбата си

Обичаната турска актриса Ханде Ерчел преди време изправи почитателите си на нокти. След като беше подложена на критика от турските таблоиди поради пишните си форми, познатата ни като Хазал от " Черната перла " мина в другата прекаленост и разви анорексия.

Виж още: Лошото момче на турските сериали сподели фамилията си! Уверихме се - кръвта вода не става!

Всъщност освен рецензиите бяха мотив Ерчел да се стопи. Тя загуби майка си, която бе едвам на 47 година, само че беше късно диагностицирана с онкологично заболяване и дълго време актрисата не съумя да се възвърне от персоналната покруса.

Виж още: Лято 2020 - като всички предходни 20 лета! Защо Златка Димитрова почива постоянно на едно и също място

Е, всичко неприятно към този момент е зад тила на Ханде. В последните си изявления в Instagram виждаме актрисата в страхотна спортна форма, като в същото време няма и помен от анорексията.

Виж още: 47-годишната легенда Цеца стана баба! Името на внучето ѝ провокира скандал в Сърбия

Една от главните версии за съвършената форма на Ханде е готвената женитба с музиканта Мурат Далкълъч. Впечатляващото тук е и фактът, че актрисата демонстрира даже коремна преса, макар че строгите забрани в прилежаща Турция към момента са в действие и фитнес залите не работят.

Виж още: Моника Валериева изкушава с транспарантна риза, отдаде се на отмора на Санторини

Актрисата, която има над 13 млн. почитатели в Instagram, събира хиляди похвали за формата си, като измежду тях, несъмнено, са и тези на половинката ѝ, с което двамата съвсем съумяха да сложат завършек на слуховете за възможната им разлъка. Такива се появиха в края на предишния месец, когато музикантът отиде на отмора в Бодрум без обичаната си, а единствено с другари. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР