Обичан от всички комедиен актьор се нуждае от спешно кръвопреливане.

...
Обичан от всички комедиен актьор се нуждае от спешно кръвопреливане.
Коментари Харесай

Любим на всички български актьор се нуждае от спешно кръвопреливане!

Обичан от всички комедиен артист се нуждае от незабавно кръвопреливане. Стефан Щерев - Чечо е признат по неотложност във ВМА.
Приятелите му насочиха във Facebook апел към всички, които могат да оказват помощ.


" Актьорът Стефан Щерев Чечо се нуждае от незабавно кръвопреливане. Кръвната му група е рядка - В (-). Който може да помогне с подаяние на кръв или по някакъв различен метод, дано да го направи в центъра по кръвопреливане на ВМА-София ", написа артистът Мариан Бачев.

43-годишният артист се почувствал зле преди няколко дни и бил признат в болничното заведение с проблеми в черния дроб. Заради неочакваното утежняване на здравословното му положение бил анулиран и театър в Хасково, в който Стефан Щерев трябвало да взе участие.

Колеги на артиста споделят, че той има потребност от най-малко три банки кръв.

Стефан Щерев Чечо е измежду обичаните български артисти. Играл е в Народния спектакъл „ Иван Вазов”, НДТ „ Сълза и смях”, Малък градски спектакъл зад канала, спектакъл „ София”. Известно време е на свободна процедура, основно отвън България.

Сътрудничи и работи с Алън Гуд, Ксавие ле Роа, Нандан Кирко, Томи Яженич, Далия Ачин. Участвал е в десетки игрални и късометражни филми. Изиграва ролята на Валентин Иванов в сериала „ Отплата”. Бил е водещ на предаването „ Да разлаем кучетата”, както и е едно от лицата на неделното ток-шоу по Нова „ Станция НОВА” и „ Почивна станция”. Чечо е един от сътрудниците на същински холивудски звезди.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР