Обичаме от време на време да обръщаме поглед към популярни

...
Обичаме от време на време да обръщаме поглед към популярни
Коментари Харесай

Вдъхновение от дома на Аштън Къчър и Мила Кунис

Обичаме понякога да обръщаме взор към известни персони, които имат собствен личен жанр, който не остава неусетен. Именно такова е фамилията на и Аштън Къчър.

Разказахме ви, че те не останаха безразлични към случвващото се в Украйна и оповестиха поддръжката си. Двойката подари 3 милиона $ за филантропична помощ за Украйна, като поддръжката ще бъде ориентирана към Flexport.org и Airbnb.org, две организации, които интензивно работят на терен, като дават незабавна помощ на тези, които имат най-голяма потребност от нея.
 Светъл образец: Словакия съди някогашния си министър председател 21 апр 2022 | Арестът на Бойко Борисов провокира всенародни тържества и... нищо повече. " Всяко знамение за три дни. " Не успяхме...
Днес насочваме взор към техния дом, който те шороко отварят пред „ Architectural Digest” и с откриваме, че обществената и екологичната им ангажираност се оглежда във всеки един добре обмислен подробност.

„ Искахме дом, а не имение “, споделя Кунис, като разказва къщата им.

Всичко е основано по този начин, че да е оптимално покрай природата.

„ Желанието ни беше къщата да наподобява като остаряла плевня, нещо, което е било тук от десетилетия, което по-късно е било превърнато в къща. Същевременно обаче беше значимо да наподобява съвременно и настоящо “, прецизира Къчър.

„ Да вдигнеш къща от основите по никакъв начин не е елементарно. Или постигаш необикновен резултат или всичко отива по дяволите “, споделя Кунис

Aрхитектът Хауърд Бейкън от Backen & Gillam Architects и интериорния дизайнер Вики Чарлз от „ Charles & Co “ се заемат да им оказват помощ да осъществят концепциите си

За фамилията Бейкън споделя:. „ Аштън и Мила са двама от най-интелогентните и любознателни хора, с които сме работили. Говорихме за всичко - от размерите на гредите до детайлите на напречните подпори до връзките на дървените дъски и бетона. Това не са диалозите, които водим с всеки клиент. Те бяха там с нас като същински членове на дизайнерския екип, за всяка стъпка от този дълъг и комплициран развой “, споделя архитектът.

„ Аштън и Мила са загрижени за качеството на почвата, чистотата на храната, която употребяват и водата, която пият. Идеалите за резистентност и възобновяващо земеделие не са просто нереални концепции за тях “, твърди Бейкън.

„ Мила беше бременна с първото им дете, когато започнахме това премеждие. Прекарахме месеци в търсене на материали и цветове, с цел да намерим верния образен език. Нашите диалози бяха освен за земята и архитектурата, само че и за бъдещето на тяхното семейство “, спомня си Чарлз.

„ За да почувствате успокоение в едно пространство, всичко би трябвало да е в ред “, уверен е Къчър. „ Ако светът към вас не е в ред, е мъчно да подредите това, което се случва в мозъка ви. Когато сме вкъщи, светът просто има смисъл.”

А ние сме сигурни, че даже за звезди от техния сан няма по-сладко наслаждение от задушевна вечер, прекарана дружно със фамилията! Представяме ви непосредствен взор към дома, основан с обич до най-малкия подробност, както и с мисъл към заобикалящата ни околна среда, в галерията!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР