Обичаме да се затрупваме с толкова излишни неща, че дори

...
Обичаме да се затрупваме с толкова излишни неща, че дори
Коментари Харесай

7 неща, които трябва да имаме в гардероба си за тази пролет

Обичаме да се затрупваме с толкоз непотребни неща, че даже и когато вършим пролетното почистване на дрешника си, отново ни е мъчно да се разделим с някои от тях. Нищо, че сме ги обличали най-много по един или два пъти за година. Неслучайно приказваме толкоз доста за, тъй като постоянно ни трябват няколко съществени облекла на сезон, към които да допълваме всекидневно стайлинга си. Ето какво е добре да имаме за тази пролет, с цел да се усещаме в крайник с трендовете и все пак да не изневеряваме на персоналния си жанр.

Тренчкот, несъмнено! Та кое момиче няма най-малко един на разположение и макар че предходната година дизайнерите залагаха повече на oversize силуети, в този момент се връщат към по-традиционния модел и в добре познатите ни тонове на бежово и. А хубавото е, че можем да го носим с всичко – с елегентен костюм или рокля в работната седмица и с кецове и дънки през уикенда.



Късата жилетка е от тези неща, с които може би сте се сдобили още през зимата. Е, не я прибирайте, тъй като тя се трансформира в стилна връхна дреха за пролетните дни и постоянно ни е харесвала в комбиниране с деним, тъкмо както обичат да я носят, само че и освен те.



Винаги имаме потребност от един костюм , даже и в случай че не би трябвало да вървим толкоз елегантни в. И в случай че до неотдавна носехме вариации на сиво, черно и кафяво, то в този момент се връщаме към по-светлите тонове – някои нежни и пастелни, а други ярки и доста цветни. Има голям избор по магазините.



Ясно е, че не можем и без класическа бяла риза , само че за какво да не потърсим някой нов модел – било то и с по-интересна кройка, с фини бродерии или прорези, а сигурно извънредно съвременни са огромните ретро яки, които от време на време могат да се демонстрират под пуловер или.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР