Обичаме бръчките около очите му, харесва ни как остарява, обичаме

...
Обичаме бръчките около очите му, харесва ни как остарява, обичаме
Коментари Харесай

10 любопитни факта за Брад Пит, който става на 60!

Обичаме бръчките към очите му, харесва ни по какъв начин остарява, обичаме функциите му и ни е мъчно да повярваме, че през днешния ден навършва 59 години. Спечели ни с усмивката си още  в „ Телма и Луиз “ през 1990 година, където се появи на екрана единствено за 1 минута. И оттогава не пропущаме филм с негово присъединяване.

На въпроса коя негова роля ни е обичана е доста мъчно да отговорим, по тази причина няма и да се опитаме. Докато прехвърляме пред главите си екранните му превъплъщения вие пък прехвърлете взор през тези любопитни обстоятелства за артиста.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Актьорството не е първата му работа

Преди да стане звезда в Холивуд, Пит е карал лимузини, работил е като преносвач и даже се е  обличал като гигантско пиле за ресторант, наименуван „ El Pollo Loco “.

Часовниците са му пристрастеност

Пит обича да колекционира ретро часовници и даже е дипломат на швейцарската марка Breitling. Заедно с Чарлийз Терон и Адам Драйвър, Пит снима реклама за Breitling и постоянно пътува по света, с цел да популяризира компанията.

Особено мъчно му е да приказва с британски акцент

В първичния сюжет на „ Гепи ” е било планувано героят на Пит- Мики да приказва с открояващ се британски акцент. Това се оказва толкоз мъчно за артиста, че режисьорът Гай Ричи взема решение да промени проектите си и да преминат към потреблението на неразбираемият имитиращ ирландски диалект на героя.

Брад в действителност не е същинското му име

Роденият  на 18 декември 1963 година, артист се споделя Уилям Брадли Пит, само че поради мелодичност избира да се показва като Брад Пит.

Животът му постоянно „ имитира ” изкуството

Една година преди Пит да стартират фотосите за епоса „ Троя ”, Пит който играе Ахил във високобюджетната продукция къса ахилеса си, само че за благополучие съумява да се възвърне.

Той и Анджелина са една от най-влиятелните и богати двойки

Въпреки че раздялата му с Анджелина Джоли провокира потрес по целия свят през 2016 година, двамата в действителност стигнаха до номер пет в листата на най-добре печелещите двойки на Forbes.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Вече не му е  е неразрешено да посещава  Китай

В продължение на съвсем 20 години на Брад Пит в действителност беше неразрешено да посещава Китай. Забраната породи заради присъединяване на Пит във кино лентата „ Седем години в Тибет “, който  според китайското държавно управление показва ръководството на страната в Тибет като прекомерно грубо и жестоко.

Пит моли родителите си да не гледат негов филм

Филмът, за който Пит е имал претеснение по какъв начин ще бъде признат от родителите му е „ Боен клуб ”. Това е и повода за експлицитната му молба към тях да не го гледат в никакъв случай.

Два са най-любимите му кино лентата за всички времена

Пит нееднократно е заявявал, че  е заявявал, че двата му обичани кино лентата са „ Треска в събота вечер “ (1977) и „ Планетата на маймуните “ (1968).

Фен е на Jackass

Риалити каскадьорското шоу на MTV, Jackass, беше голям шлагер по целия свят при започване на 2000-те години. Пит му е е толкоз огромен почитател, че моли актьорите да взе участие най-малко в един епизод. В последна сметка той фактически заснима сцена от шоуто, само че облечен в маймунски костюм, с цел да не бъде разпознат!

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР