Обичам пролетта, който и мъж да попитате, ще отговори по

...
Обичам пролетта, който и мъж да попитате, ще отговори по
Коментари Харесай

Пърси за пролетта

Обичам пролетта, който и мъж да попитате, ще отговори по същия метод. Първо, най-сетне е топло, а това ви кара вас, дамите да се поразсъблечете. След студената и сурова зима, няма нищо по-добро от това да се огледаш по улицата към теб и да видиш по какъв начин всички мацки са с къси полички и огромни деколтета. Радост за окото и за душата:)

На пролет, вие сте доста по-любвеобилни. Ако опиташ да заговориш мацка в бара през зимата, възможностите тя да те изгони са доста по-големи, в сравнение с в случай че сцената се разиграва напролет. Когато е слънчево, вие сте доста по-склонни да се усмихвате, да се радвате на живота и да ми дадете телефонния си номер.

Доказано е (от мен), че на пролет се прави най-вече секс, с изключение на през лятото и през януари. Тогава сте доста по-склонни на мимолетни случки с някой хубавец като мен ;) През декември сте депресирани поради коледните празници и желаете доста повече от секс, настоявате за връзка. Същото е и на есен, когато всички страдаме за отминалото лято, само че пролетта и лятото са моите сезони.

Така че, внимавайте дами, Пърси потегля на лов:)

 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР