Обезпокоен читател на БЛИЦ ни алармира за нов вид измама,

...
Обезпокоен читател на БЛИЦ ни алармира за нов вид измама,
Коментари Харесай

Ексклузивно и само в БЛИЦ! Нова измама плъзна из мрежата и бърка дълбоко в джоба! Момиче пише от Гърция, че...

Обезпокоен четец на БЛИЦ ни сигнализира за нов тип машинация, която се вихри в онлайн пространството. Става въпрос за момиче, което се показва като жертва и моли, за пари, с цел да се избави. Когато обаче прибира финансите, изчезва като пушек. Ето какво ни написа нашия четец.

" Здравейте! Пиша ви за нов тип машинация в интернет. Мой прочут се опари. Запознал се с момиче в уебсайт за запознанства. Тя му споделила, че не може да написа там и дала WhatsApp номера си да си пишат там. Обяснила му, че няма родители и е израснала по домовете, че работи в Гърция и че работодателите ѝ не и давали пари от 3 месеца и нямала по какъв начин да избяга от там.
Моят другар ѝ има вяра и праща пари на името ѝ.

Тя се споделя Красимира Ст. Има и помощница стара жена от София, която се споделя Станка.

Моят другар се свързва с нея да изясни, че Красимира сякаш е в неволя и ще ѝ прати пари да ѝ помогне да избяга. Преди това се чуват по телефона няколко пъти.

Праща пари, а тя сякаш бяга от Гърция и пътува за България. На идващия ден го моли за още пари да иде при него, че не можела да остане в София, а той живее в чужбина. Праща ѝ 220 евро, с цел да си купи билет и стартира да я чака. Тя обаче го е блокирала, изключила е телефона и по този начин приятеля ми схваща, че е излъган. "













Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР