Обединеното кралство прекрачи финиш линията на брекзит – това заяви

...
Обединеното кралство прекрачи финиш линията на брекзит – това заяви
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Великобритания прекрачи финалната линия на брекзит

Обединеното кралство прекрачи финиш линията на брекзит – това съобщи английският министър председател Борис Джонсън, откакто законопроектът за излизането на страната от Европейски Съюз беше признат в Народното събрание.

Така Англия е подготвена да напусне Общността на избраната дата – 31 януари.
Евродепутатите загрижени за правата на жителите след брекзит Не по-късно от 31 януари Англия би трябвало да напусне Европейски Съюз
Джонсън съобщи, че след брекзит страната ще продължи напред и ще се развива. Той прикани за преустановяване на разногласията сред последователи и съперници на развода с Европейски Съюз.

Министър-председателят се концентрира върху решаването на належащите проблеми на Кралството – битката с престъпността и подобряването на здравната система.
Парламентът в Лондон утвърди договорката за брекзит Преходният интервал обаче ще е дълъг
След като законопроектът беше утвърден от Камарата на общините, той беше гласуван и от Камарата на лордовете на английския парламент. Сега документът би трябвало да бъде подписан от кралица Елизабет II.

Очаква се това да се случи в четвъртък или петък, след което документът, определящ изискванията за излизане на страната от Европейски Съюз, ще придобие силата на закон. Това ще разреши на Обединеното кралство и Европейски Съюз да ратифицират съглашението за брезит.
След брекзит, Англия се готви за Мегзит Кралската двойка отваря нова глава в фамилната си история
Ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел в петък ще подпишат нужните документи в Брюксел, а на 29 януари съглашението ще бъде финализирано от Европейския парламент.

От „ Даунинг Стрийт “ акцентират, че страните ще имат време да изпълнят всички нужни формалности и Англия ще е подготвена да напусне Европейски Съюз в 23:00 31 януари локално време
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР