Обединеният български бизнес организира Национален протест срещу мерките на служебното

...
Обединеният български бизнес организира Национален протест срещу мерките на служебното
Коментари Харесай

Готвят национален протест срещу новите КОВИД ограничения

Обединеният български бизнес провежда Национален митинг против ограниченията на служебното държавно управление против COVID-19. Организаторите показват, че сегашната система за използване на „ зелените “ документи е „ дискриминационна и с изключение на, че не взема решение проблемите на здравната рецесия, задълбочава икономическата такава “.

Протестът ще се организира от 15 часа в четвъртък (28 октомври) в цяла България под мотото: Всички ЗАЕДНО! За здраве, работа, бъдеще, сигурност!

Вече е в действие заповедта, с която за чиновниците и клиентите на част от комерсиалните обекти и места с централизация на хора се влиза единствено със „ зелен документ “!

Резултатът е, че всички обекти, попаднали под ударите на заповедта са ПРАЗНИ! Въпреки че са обезпечили личен състав, който да дава отговор на условията, гости няма. Оборотите са съвсем нулеви, а банкрутът към този момент открехва вратата за стотиците хиляди работещите в тях, смятат представителите на заведенията и туризма у нас.

Протестът се провежда от Алианс на туристическа промишленост в България, Българска асоциация на заведенията, Сдружение на заведенията в България, Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация, Българска асоциация здраве и фитнес, Българска асоциация на ритейл центровете, представители на детските центрове и др. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР