Обединена българска банка лансира нова уеб-базирана платформа ОББ Дигитален портал

...
Обединена българска банка лансира нова уеб-базирана платформа ОББ Дигитален портал
Коментари Харесай

ОББ пуска нов Дигитален портал за бизнес клиенти

Обединена българска банка стартира нова уеб-базирана платформа ОББ Дигитален портал в облекчение на своите. Чрез нея бизнес клиентите имат опция да изпратят заявки за най-често употребяваните от компанията им некредитни артикули и услуги напълно онлайн. Заявленията и документите, обменяни в платформата, се подписват от двете страни посредством Квалифициран електронен автограф (КЕП), което изключва нуждата от посещаване на офис на банката.

С ОББ Дигитален портал клиентите на ОББ от бизнес сегментите могат гратис и в комфортно за тях време да изпращат, подписани с КЕП, заявки за нови сметки и депозити, издаване на кредитни/дебитни карти, бизнес пакети, ПОС терминали, инкасо, банкови реферeнции и други.

Достъп до портала имат всички бизнес клиенти на ОББ, които употребяват електронно банкиране през секция " Дигитални поръчки ". Интуитивният дизайн на платформата разрешава бързото и елементарно попълване и изпращане на заявките за некредитни услуги като постъпващата информация се пази строго поверително, според всички регулаторни условия и при високо равнище на сигурност.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
В динамичното настояще на непрестанно растяща потребност и търсе...

Още при самия старт на портала има регистриран интерес от бизнес клиентите към опциите за цифрово прилагане на услугите на банката, като към този момент има направени поръчки за разкриване на сметки, бизнес карти и ПОС терминали. Клиентите на ОББ могат да качват документи или да употребяват портала като информационен канал с виновните специалисти на банката.

След ОББ Портал Търговско финансиране, който започва през декември 2020 година, ОББ Дигитален портал е продължение на цялостната идея за цифрови решения за бизнеса, създадени от ОББ. От края на месец октомври 2020 година банката вкара и развой за цифрово сключване с КЕП на документи, свързани с и Корпоративен сегмент.

Най-новата и извънредно новаторска платформа за бизнес клиентите на ОББ добавя главните банкови услуги за компании, които могат да бъдат употребени напълно цифрово от клиентите като им подсигуряват улеснение, сигурност и качество в ежедневната работа.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР