О, минало незабравимо!Ченгеджийските номера с ексхумиране на мъртви политически проекти,

...
О, минало незабравимо!Ченгеджийските номера с ексхумиране на мъртви политически проекти,
Коментари Харесай

Руди Василев: Тече операция Спасяването на редник Бойко!

" О, минало незабравимо!
Ченгеджийските номера с ексхумиране на мъртви политически планове, като " Обединена Левица ", стартира в Пловдив, ползвайки гостоприемството на Георги Гергов, зад който надничат сенките на масонската ложа „ Слънце Ориент “, това написа в профила си някогашният министър на спорта Радостин Василев.

Юристът, който напусна Има Такъв Народ и мина в редиците на Продължаваме промяната, продължи с политическите си офанзиви.

Ето какво добави Василев:

" В същото време Национална движение „Симеон Втори" " възкръсна ", след дружеска среща сред Симеон Сакскобургготски с съветската посланичка Елеонора Митрофанова.

Без подозрение статуквото харесва това, а всяка аналогия с действителни лица и събития наподобява, че не е инцидентна и неволна.

Бойко Борисов не крие, че е научил значими уроци от Тодор Живков и Симеон Сакскобургготски и съпоставя времето си, прекарано до тях, като телохранител, с това в университет. Той признава, че от тях е научил доста неща.

Специално от царя, който назначи Борисов като основен секретар на Министерство на вътрешните работи през 2001г. и го вкара през парадния вход в политиката, е научил следното:

" Като стартира от най-елементарните, като отидеш някъде и не би трябвало да покажеш, че си гладен. Научихме се на маниери ", споделя Бойко и добавя, че доста от уроците му оказват помощ, когато " плува " в мътните води на политиката.

Скъпи жители, бъдете бдителни! В ход е интервенция " Оцеляване " под кодовото наименование " Спасяването на редови войник Бойко "! Затова изчегъртването на задкулисието и сенките от предишното е наложително.

Време е за обединяване на всички почтени и честни хора, които жадуваме за смяна.
Заедно можем повече!!! "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР