Нюйоркчанка, търсеща изгубеното си куче, с изненада откри, че то

...
Нюйоркчанка, търсеща изгубеното си куче, с изненада откри, че то
Коментари Харесай

Нюйоркчанка откри изгубения си дакел...в скута на холивудската звезда Хилари Суонк

Нюйоркчанка, търсеща изгубеното си куче , с изненада откри, че то е открито от холивудската звезда и носителка на " Оскар " Хилари Суонк , съобщи Асошиейтед прес.

Когато дакелчето на Челси Блекуел, Блу , изчезва, обезумялата му господарка потегля да го търси. Жената кара в продължение на час, преди да се натъкне на опашка от патрулни коли и хора с камери покрай автогарата " Грейхаунд " в Олбани, Ню Йорк, и отсрочва търсенето, с цел да разбере какво се случва.  

За благополучие на мястото не се разиграва покруса - Блекуел попада на снимачен екип , а търсенето ѝ завършва по щастлива случайност - " една на милион ".

Жената схваща, че 15-годишното й дакелче е открито - от кино звезда, която и преди е спасявала кучета. 

" Започнах да подпитвам всички в близост дали не видели моето малко кафяво куче ", споделя Челси Блекуел. " Няма да повярвате, само че известна персона е намерила кученцето " ѝ, дават отговор от екипа.

Последва телефонно позвъняване и към час по-късно на мястото стопира сив автомобил. В него е двукратната носителка на " Оскар " Хилари Суонк ( " Момиче за милиони " ), а в скута ѝ - дакелчето Блу. 
 

— New York Post (@nypost)
" Помислих си: " Няма метод ". Веднага щом тя слезе от колата, целунах Блу и ѝ споделих: " Много ви благодаря ", споделя Блекуел. Жената моли холивудската звезда за подпис, само че получава освен това - фотография с нея. 

" Тя не е човек, който ще тръби в близост какво е направила ", споделя Челси Блекуел .
 

— Rachel Tiede (@RMTiede)
Хилари Суонк и преди е спасявала и осиновявала кучета. Актрисата даже учреди фондация, която събира изоставени кученца с деца , от които " обществото се е отказало ".
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР