Нюрбургринг и BMW вървят добре заедно. Базираната в Мюнхен компания

...
Нюрбургринг и BMW вървят добре заедно. Базираната в Мюнхен компания
Коментари Харесай

BMW е официален автомобилен партньор на Нюрбургринг

Нюрбургринг и BMW вървят добре дружно. Базираната в Мюнхен компания към този момент е новият формален авто сътрудник на Нюрбургринг в именития „ Зелен пъкъл “. Превозните средства за обслужване и сигурност на пистата за чиновниците на пистата ще идват от баварския производител на коли най-малко до 2026 година В допълнение към съществуващия ангажимент на марката BMW M Performance на Нюрбургринг, партньорството за транспортни средства, което към този момент е контрактувано, значи по-нататъшно разширение на съдействието и наличието на BMW на именитата писта.

В първата стъпка общо 25 нови BMW ще подсилят флота на Нюрбургринг. Девет от тях ще бъдат на спортната писта в бъдеще като част от сигурността на пистата. Осем BMW 330i xDrive Touring и едно BMW X1 xDrive23i се употребяват на пистата Nordschleife и Grand Prix, с цел да се подсигурява сигурността. За тази цел транспортните средства получават личен, привличащ вниманието дизайн на Нюрбургринг с предупредителни детайли, тъй че да могат да бъдат елементарно видяни от всички консуматори на спортната писта когато и да е. Например от водачи туристи или участници в образование за спортни водачи.

Серия 1, серия 3 и X1 и X3 ще бъдат налични за чиновниците като фирмени транспортни средства в бъдеще. Те също са оборудвани с дизайнерски детайли от силуета на Нюрбургринг и надписа на Нюрбургринг. Сезонът на моторните спортове стартира на Нюрбургринг на 22 март 2024 година Независимо дали на спортната писта или отвън нея BMW несъмнено се вижда ясно.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР