Нюкасъл. Новият мениджър на Евертън Франк Лампард не остана доволен

...
Нюкасъл. Новият мениджър на Евертън Франк Лампард не остана доволен
Коментари Харесай

Франк Лампард: Загубихме двама важни играчи в лицето на Демарай Грей и Йери Мина

Нюкасъл. Новият управител на Евертън Франк Лампард не остана удовлетворен от представянето на " Карамелите " при загубата с 1:3 от Нюкасъл. Наставникът счита, че играчите му би трябвало бързо да изградят убеденост в силите си, тъй като тимът се нуждае от победи.

" Резултатът е разочароващ. Ранните травми не ни помогнаха. Това бе сложен мач, защото имахме единствено седмица за подготовка. Загубихме двама значими играчи в лицето на Демарай Грей и Йери Мина. Най-много ме тормози по какъв начин свалихме гарда през второто полувреме. През уикенда увереността ни се бе повишила, само че видяхте какъв брой бързо тази убеденост изчезна. Трябва да преглътнем тази загуба и да не навеждаме глави.

Трябва да решим този проблем, тъй като е стеснителен. Нужно е да изградим тази убеденост в тренировките и би трябвало да го създадем бързо, тъй като ни трябват победи. Това са единствено думи, че се намираме в борбата за оцеляване. Нюкасъл бе в тази обстановка цялостен сезон и те също имат възходи и спадове. Сега би трябвало да се фокусираме върху Лийдс и да мислим мач за мач ", съобщи Лампард.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР