Ню Йорк. Новак Джокович ще може да вземе участие в

...
Ню Йорк. Новак Джокович ще може да вземе участие в
Коментари Харесай

От US Open: Джокович ще участва само ако се ваксинира

Ню Йорк. Новак Джокович ще може да вземе присъединяване в последния за сезона шампионат от Големия шлем – US Open, единствено в случай че се имунизира против Covid-19. Това стана ясно от изказване на уредниците на конкуренцията в Ню Йорк.

От US Open оповестиха, че няма да постановат свои правила за присъединяване, само че ще се съобразят с наложените такива от американските здравни управляващи, които не позволяват неимунизирани задгранични жители на територията на Съединени американски щати. Това на процедура значи, че в случай че не се имунизира, Джокович няма да бъде позволен въобще Щатите.

35-годишният сърбин неотдавна завоюва 21-ата си купа от Големия шлем на Уимбълдън. Джокович показа, че „ чака положителни вести от Съединени американски щати “, само че също по този начин беше безапелационен, че няма да се имунизира и няма „ да пристигна краят на света “, в случай че пропусне US Open.

Заради проблеми със здравните управляващи сърбинът към този момент пропусна един шампионат от Шлема този сезон – Australian Open.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР