Ню Йорк Никс победи като домакин Милуоки Бъкс със 136:134

...
Ню Йорк Никс победи като домакин Милуоки Бъкс със 136:134
Коментари Харесай

Ню Йорк победи Милуоки в истинско зрелище

Ню Йорк Никс победи като хазаин Милуоки Бъкс със 136:134 след продължение в най-зрелищния мач от програмата в НБА тази нощ. Гостите от Милуоки имаха задатък от 14 точки в последната четвърт на постоянното време, само че младият отбор на домакините не се съобщи и съумя да заличи солидния пасив, който имаше, с цел да вкара срещата в продължение и след това да я завоюва.

OT thriller
(@MajorEnergy) pic.twitter.com/vxnLKDCMRr
— NEW YORK KNICKS (@nyknicks) December 2, 2018
Най-интересният миг в мача обаче пристигна още в първата четвърт, когато звездата на гостите Янис Антетокунбо опита да блокира забивка на Марио Хезоня. Опитът на гръцкия национал се оказа несполучлив и той падна на земята. Хезоня видя противника си и много неуважително реши да го прекрачи, с което повтори емблематичното деяние на Алън Айвърсън против Тайрън Лу от финалите през 2001 година. Това беше и моментът, който даде крила на домакините в мача и цели четирима техни играчи приключиха мача с повече от 20 точки.

BIG MOOD(IAY) pic.twitter.com/Esni8rvL3K
— NEW YORK KNICKS (@nyknicks) December 2, 2018
Еманюел Мудиай записа 28, новобранецът Кевин Нокс прибави рекордните в кариерата си 26, а Тим Хардауей и Дамиен Дотсън прибавиха по 21 точки. За Милуоки Янис Антетокунбо бе най-полезен с 33 точки и 19 битки, 27 точки добави Ерик Бледсо, а с 22 остана Малкълм Брогдън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР