Ню Йорк. Най-малко 28 души са приети с наранявания с

...
Ню Йорк. Най-малко 28 души са приети с наранявания с
Коментари Харесай

CNN: Автомобил се вряза в пешеходци на коледен пазар в САЩ, има загинали, най-малко 28 ранени

Ню Йорк. Най-малко 28 души са признати с пострадвания с друга тежест в лечебни заведения в Уокеша, щата Уисконсин, откакто кола се вряза в коледен церемониал, при което починаха няколко души, оповестява CNN , базирайки се на представители на локални лечебни заведения.

По техни данни трима души са в сериозно положение, четирима са в тежко положение, а шестима са в междинна степен. По-рано началникът на полицейското ръководство в града Дан Томпсън съобщи, че вследствие на случая са починали няколко души, като акцентира, че чиновниците на реда към момента не са подготвени да разкрият информация за точния брой на починалите. Първоначално беше обявено, че в лечебни заведения са откарани 23 души - 11 възрастни и 12 деца.

Според полицията в 16:39 ч. (00:39 ч. понеделник българско време) червен джип е блъснал участниците в коледния церемониал в Ваукеша. Полицията съумява да задържи причинителя.

Говорител на Белия дом, представен от CNN, акцентира, че федералните управляващи „ наблюдават от близко “ развиването на обстановката в Уокеша. Клонът на Федералното бюро за следствие на Съединени американски щати в Уисконсин съобщи в Туитър, че чиновниците му „ в границите на общоприетата процедура оказват поддръжка на локалните правоприлагащи органи “.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР