Ню Йорк е град, който наистина обича изкуството - и

...
Ню Йорк е град, който наистина обича изкуството - и
Коментари Харесай

Изкуството по улиците на Ню Йорк

Ню Йорк е град, който в действителност обича изкуството - и това проличава освен по внушителния брой музеи и галерии. В Ню Йорк изкуството живее по улиците и една разходка от Бруклин към Манхатън може да породи задоволително усмивки и мотиви човек да посегне към фотоапарата или телефона си.

Това са няколко от най-новите съоръжения в Ню Йорк, появили се в последно време в рамките на NYC:DESIGN. Освен, че са забавни, зад всяка от тях стои занимателна концепция. Ето ги:

 

Хора-прегръдки от Натан Савая




Направени от 50 000 блокчета Лего, след повече от 100 часа работа, тези шарени човечета съгласно художника имат за цел да припомнят на хората, че предметите имат право на втори живот. Необходимо е единствено малко въображение.

 

Медуза от Чарлз Джиневър



Запазена марка на художника са огромните железни статуи, които той излага навън. Разглеждани от разнообразни страни, те наподобяват по напълно друг метод, като че ли трансформират формата си.

 

Хартиено съревнование по Парк Авеню от Елис Айкок



 

Това са в действителност седем статуи, с височина до 8 метра и дължина до 23 метра, с които художничката се е пробвала да пресъздава придвижването напразно и силата на улицата, които от време на време се завихрят в съвсем триизмерни форми.

 

Мечето на Gimhongsok



 

" Плюшеното " мече на корейския художник е направено от чували за отпадък и желае да предизвика размишления за границите на обстоятелствата и измислиците в обичайните полезности. Всъщност, това е теорията на създателя, а на процедура най-вероятно мечокът го чака звезден статус в Instagram.

 

Посредникът



Много занимателна апаратура, благодарение на която всеки може да опита да откри своята половинка по зодиакалния знак. Има единствено едно изискване - допустимо повече хора да стоят на другия завършек на тръбите, тъй като инсталацията демонстрира не един, а цели четири подобаващи разновидността за сътрудник. Все отново - и звездите могат да сгрешат.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР