Нямаме време за губене по отношение на бюджета, хората чакат

...
Нямаме време за губене по отношение на бюджета, хората чакат
Коментари Харесай

Нинова: Нямаме време за губене по отношение на бюджета

Нямаме време за губене във връзка с бюджета, хората чакат действителни решения за живота си. Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Коментарът ѝ е по отношение на импортираното от служебния кабинет предложение за удължение на действието на Бюджет 2022 и през идната година. От парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ имат възражения към т.нар. удължителен закон и упорстват за промени сред първо и второ четене, съобщи Българска телеграфна агенция.

Поставих въпроса на председателски съвет с предложение сред първо и второ четене на закона ,

който е внесъл служебният кабинет, да беседваме какви допълнения ще сложим, тъй че да подсигуряваме успокоение на хората и финансова непоклатимост. Остава да уточним технологията по какъв начин ще стане това, съобщи Нинова. Тя твърди, че е срещнала схващане измежду ръководителите на парламентарни групи.

На въпрос дали бюджетът може да се трансформира в добра основа за постоянно държавно управление ,

водачът на социалистите посочи, че няма единогласие по конкретиката, а евентуално ще се наложи всяка партия да отстъпи от нещо.

„ Не мисля, че това е болшинство за държавно управление “, сподели Нинова.

Тя посочи, че предстоят диалози за държавно управление и връчване на мандатите, а до тогава хората чакат дейности за гарантиране на приходите им. 

Нинова още веднъж съобщи, че с удължителния закон се замразяват приходите. Тя уточни също, че от Българска социалистическа партия са срещу разноските за придобиване на бойни самолети.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР