„Нямаме притеснения относно осигуряването на финансиране на сделката”, заявиха от

...
„Нямаме притеснения относно осигуряването на финансиране на сделката”, заявиха от
Коментари Харесай

„Инерком”: Нямаме притеснения за финансирането

„ Нямаме терзания по отношение на обезпечаването на финансиране на сделката”, обявиха от „ Инерком” за бТВ дали има риск за финансирането (на покупката на активите на ЧЕЗ в България), каквито опасения изрази ръководителят на Надзорния съвет на чешкия колос ЧЕЗ Вацлав Пачес.

„ Нямаме информация за оказван напън върху банки и не можем да разясняваме дейности, които не са свързани с нас”, дадоха отговор от „ Инерком” на въпроса дали е оказван напън към банки да отдръпват поддръжката си.

В отговор на въпрос дали има отдръпване на финансиращи институции, които преди този момент са декларирали, че ще финансират договорката, от „ Инерком” споделят: „ Работим по финансирането и реализираме забележителен прогрес по структурирането му.”

„ Както към този момент неведнъж казахме, „ Инерком” България води договаряния с няколко интернационалните финансиращи институции и договарянията са в ход последните няколко месеца. Финансиращите институции, с които работим, изчакваха подписването на контракта за покупко-продажба и съществуването на финансовите резултати на 2017 година, с цел да могат да работят с най-новите данни и да преминат към идващият стадий на финансирането”, показаха още от „ Инерком”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР