Нямаме приоритет между Купата и първенството. Ще гоним нашата цел

...
Нямаме приоритет между Купата и първенството. Ще гоним нашата цел
Коментари Харесай

Янчев: Нямаме приоритет между | BGNES

" Нямаме приоритет сред Купата и шампионата. Ще гоним нашата цел и тя е класиране в Европа ", изясни треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев. Той разяснява жребия за Купата. Както е известно на полуфиналите отборът му ще срещне Локо Сф.

" Във финалната четворка на шампионата за Купата на България няма слаби тимове и всеки желае да се класира на край ", означи някогашният национал.

" Изтеглихме Локомотив София, който за мен е доста стойностен тим. Това, че за шампионата сме ги победи, няма нищо общо с идните мачове. Всеки желае да се класира на край, тъй че няма да забележим този Локомотив от преди няколко седмици. Те победиха и Лудогорец, и Левски, тъй че ни чака здрава борба ", съобщи Янчев.

След това експертът обърна внимание и на идния мач от шампионата - против Ботев Пд в понеделник.

" Поредният дуел от шампионата наближава и противникът е сериозен. След мача за Купата към този момент сме напълно на вълна състезание и се приготвяме за Ботев. Очакваме да продължим да играем добре и в този дуел ", сподели още Янчев.

" След мача с Арда нямаме контузени и се връщат двама осъдени. Радвам се, че имам по-голям избор. Ботев Пловдив е един от водещите и положителни тимове в efbet Лига. Треньорът им е нов, само че той имаше опция да работи с тима по време на паузата. Мисля, че те са подобрили доста играта си и ще срещнем сериозен тим ", приключи треньорът на ЦСКА 1948. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР