Нямам особено големи основания да вярвам на това, което хвърля

...
Нямам особено големи основания да вярвам на това, което хвърля
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Мандатът свършва, а хората не живеят добре

Нямам изключително огромни учредения да имам вяра на това, което хвърля в общественото пространство, Корнелия Нинова. Това съобщи в ефира на утринния блок на bTV заместник-председателят на Народното събрание и водач на партия " ВОЛЯ " Веселин Марешки.
Нека да забележим първо дали ще има избор на съмнение, да забележим претекстовете, и тогава ще решаваме, разяснява още Марешки на въпрос дали неговата партия ще поддържа вота на съмнение към кабинета.
Веселин Марешки разясни, че е несериозно да се прави анкетна комисия за това какво приказва един човек, визирайки предприемача Васил Божков. Марешки акцентира, че партия " ВОЛЯ " с две ръце ще поддържа анкетна комисия, която да проверява прехода.
Нали разбирате, че мандатът свършва, а хората не живеят добре, обърна внимание Марешки в подтекста на политическата конюнктура у нас и акцентира, че във връзка с записа, който се свързва с гласа на премиера Борисов, не е обикновено да има подобен разговор.
Марешки е уверен, че с нищоправене не може да се започва политически план. Аз не се тормозя от политически субекти - за жалост, българският народ може да получи от същото, в случай че се подведе да гласоподава още веднъж за същото. В края на мандата все по-ясно става, че каквото приказваме ние от " ВОЛЯ ", е вярно. 
Ние в този момент тръгваме с нашата акция за безвъзмездни медикаменти за деца и пенсионери. Държавата може да ги обезпечава през Здравната каса, уверен е Марешки. На въпрос за новата Държавна петролна компания, Веселин Марешки смята, че би трябвало да има корекции по пътя на реализацията на този план. 
Повече четете и в тези материали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР