Нямало да пращаме войски в Украйна. Всичко започна с атаката

...
Нямало да пращаме войски в Украйна. Всичко започна с атаката
Коментари Харесай

Нямало да пращаме войски в Украйна

Нямало да пращаме войски в Украйна. Всичко стартира с офанзивата на Нова Телевизия против президента Румен Радев, който в Будапеща съобщи, че за привършване на войната на Русия с Украйна би трябвало да се ползва дипломация, а не да се пращат натовски войски в Украйна. Водещият на предаването „ Офанзива “ по Нова Телевизия Любо Огнянов, разгласи, че това е подправена вест, тъй като в никакъв случай не било ставало дума за такова разположение на войски на НАТО. Гостуващата Валерия Велева, изхождайки от опита си, позволи, че Радев знае нещо, което необятната общност не знае, само че Огнянов подмина потребността да се разиска тази опция.

Доцент Георги Лозанов предвидимо побърза да нападна президента.

„ Дневник “ също нападнаха президента и цитираха министъра на войната да споделя, че това не можело да стане без решение на Народното събрание. Като маслинова клонка от медиите на Иво Прокопиев към Делян Пеевски „ Дневник “ дори цитираха депутата от Движение за права и свободи, който също разкритикува президента. Легитимен ли е обаче аргументът от изявлението на министъра?
Ако човек следи осведомителния поток обаче ще си спомни, че опцията за натовски сили в Украйна се загатва от американското издание New York Times. The Guardian, се базират на френския президент Емануел Макрон, който стартира същата концепция.

За нейното приемане измежду сътрудниците имаме най-вече отрицателни обществени изявления,

само че явно тя е хванала корен и не стопира да се подмята. Американското издание Foreign Policy демонстрира, че Америка се изкушава да „ цедира “ този спор на Европа, с цел да може да се концентрира върху битката за превъзходство в Африка, Азия и Пацифика против Китай. Американското издание предлага войски да се изпратят, само че те да не са на НАТО, а на Европа. Каква е разликата – разликата е в правното съображение – това няма да е отклик на системата за групова сигурност НАТО. По-скоро ще се случи по силата на двустранни съглашения за отбрана, или многостранни. Главното е, че там ще се пратят европейски военни, а не американски.

Година затвор за 50-годишен мъж малтретирал 73-годишната си другарка 27.05.24 14:00 Нямало да пращаме войски в Украйна 27.05.24 13:57 СКАНДАЛНО!Охранител приканва възпитаници да скандират „ Да живее Македония ” в учебно заведение, задържан е за антибългарски апели 27.05.24 13:34 Журналистът Васил Христов: Взех решение да бъда единствено свободен публицист 27.05.24 13:31 50% от местата в незабавните центрове стоят незаети от лекари 27.05.24 13:02

SafeNews напомня, че Парламентарната асамблея на НАТО одобри декларация за поддръжка на Украйна до победа. София е хазаин на пролетната сесия на Асамблеята. Във форума, който стартира в събота, участваха близо 400 парламентаристи от 32-те страни членки на НАТО и от 25 партньорски страни и парламентарни организации.
В декларацията за Украйна делегатите внесоха корекция в поддръжка на Украйна в нейното интернационално обосновано право да се самоотбранява посредством повдигане на някои ограничавания за потребление на въоръжение, предоставено от НАТО и сътрудниците, и опцията да се нападат законни цели на територията на Русия.

Източник: Стефан Антонов за „ Гласове “

Още вести четете в: Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР