Нямал много време за размисъл, защото си падал по скъпите

...
Нямал много време за размисъл, защото си падал по скъпите
Коментари Харесай

Удоволствието да шмъркаш на масата в ресторанта си има цена

Нямал доста време за размисъл, тъй като си падал по скъпите движимости и маркови облекла. Така влезнал в бизнеса и не пропущал опция да предлага стока на клиенти, които давали забележими знаци, че се интересуват от сходни покупки. Показният арест не стресирал личния състав, тъй като в продажбите взели участие съвсем всички. Анди си давал сметка, че е „ приготвен “ от другари, че ще има съществено следствие и евентуално дело, тъй като по джобовете му било намерено задоволително количество опиати.

 

„ Случаят с бармана дилър в столицата не е единственият. Почти във всяко второ заведение се оферират разнообразни типове стимуланти. Постъпващите на работа са инструктирани. Знаят по какъв начин да се пазят, знаят по какъв начин да внимават с клиентите. Предварително им е обяснено кои са постоянните гости, с какво се занимават, какво обичат да хапват, да пийват, кои са съпругите им, кои – любовниците, кога на деня идват, какъв брой се застояват, пушат ли наргилета, не пушат ли, в кое сепаре би трябвало да се настанят, с цел да могат в разгара на купона да се почерпят с „ дозата благополучие “, че да не виждат другите.

 

Анди бе арестуван в заведение, където върви огромна част от столичния елит. Публична загадка е, че неговите представители имат забежки към „ продуктите с бело “, имат и финансовата опция да си го разрешат. Обикновено стоката идва при мениджърите, а те я разпределят на барманите, барманите на сервитьорите.

Направено е нещо като верига. Наркотикът се крие в пакетчета от брашно, от ванилия, от сода бикарбонат, тъй че да не прави усещане.

 

Келнерите са длъжни да я оферират, тъй като им е обещан %. В множеството случаи това са момчета и девойки от провинцията, които са пристигнали да следват, само че прекъсват. Причината е ясна – те вършат едни бързи пари и живеят много по-добре от връстниците си, които не са помирисвали опиати, нито са предложили телата си като проститутки.

 

Запознанствата с забавни видове, множеството левчета в джоба ги трансформират тотално. Понякога самите сервитьори се продрусват, а сервитьорките стават добре платени проститутки или държанки “, споделя чудесно информиран за циркулацията на дрогата по заведенията източник, поискал анонимност.

 

От думите му излиза наяве, че всеки столичанин, забелязал неправда или усъмнил се, че някъде някой може да е поставил в питието му „ нещо радостно “, може да подаде сигнал на 112, където общителните служителки щели да го насочат и трансферират към съответните служби.

 

Вече имало столичани, които самоуверено подавали сигнали тъй като били уверени, че имената и самоличността им ще останат в загадка. По сигнал на 40-годишна жена, която изразила подозрение, че в заведение покрай детска площадка се продава трева и опиати, три патрулки посетили ресторант в „ Младост “, където се събирали всевъзможни съмнителни видове. След направената инспекция притежателят бил санкциониран с 1000 лв., униформените иззели над 100 литра домашна ракия, пакети с противозаконни цигари, наргилета и „ топчета “. Задържани били три момчета, за които имало сведения, че неотдавна са взели участие в престъпно злочинство, само че са съумели да се измъкнат от представителите на реда.

 

Подобен тараш станал и в бар, където за сервитьори били употребени 2-3 момчета от Африка. Причината още веднъж била подозрения за опиати. Оказало се, че в действителност се продава дрога, и всеки, който желае, може да си купи, без да обикаля и да търси кварталния дилър.

 

„ На хората към този момент почва да им писва от несъответстващи младежи. У нас има 14-15-годишни деца, които постоянно употребяват стимуланти до пристъп. Родителите им са наясно с това, само че до неотдавна не можеха да създадат нищо. Не върви да се бият с дилърите, нали?! Поради тази причина към този момент има задоволително удовлетворени жители, които са признателни на полицията, че в случай че не спре, то най-малко съществено ще ограничи продажбата на „ бело “ в другите заведения.

 

Лошото е, че пласьори и консуматори стават все по-нагли и не всеки път се крият. Ако до неотдавна друсането ставаше най-вече в тоалетите, то през днешния ден може и в сепаретата, или пък непосредствено на масата, стига седналите в близост също да са „ свои хора “.

 

В казината пък ситуацията е напряко безнадеждно. Персоналът всеобщо е зареден с всевъзможен боеприпас опиати. В прочувствената си пристрастеност и с цел да успокоят нервите, играчите постоянно прибягват до опиати от друг диаметър. Плащат на момента и получават на момента. Коката ги държи будни и действително могат да играят по 24 часа, без да стопират със залозите. Случвало се е даже да се напикават пред машинката, тъй като не намират време да отидат до тоалетната. Толкова са заслепени от играта, че губят действителна визия за време, за часове. Някои даже не се хранят, не пият вода. Изпадат като че ли в друго измерение, от което връщането е мъчно. Ако изобщо може да има връщане... “, разкрива осведомен.

Източник: Уикенд, crimesbg.com


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР