Няма значение колко страхотни са нещата с вашия партньор, нито

...
Няма значение колко страхотни са нещата с вашия партньор, нито
Коментари Харесай

6 лоши навика, които могат да доведат до раздяла

Няма значение какъв брой страхотни са нещата с вашия сътрудник, нито една връзка не е ваксинирана против разлъка. Това не важи единствено за ежедневните сантиментални връзки, само че и за нови и остарели бракове.

Така че, преди да продължим, ви предлагаме да продължите да бъдете усърдни и да инвестирате в колегата и връзката си. Може да сте най-хубави другари с връзка, която се основава на надълбоко вкоренена обич и доверие, само че някои привички могат последователно да отслабят връзката ви с течение на времето. Ето 10 постоянно срещани навика, които могат да доведат до разлъка.

 6 неприятни навика, които могат да доведат до разлъка

6 неприятни навика, които могат да доведат до разлъка

1. Сдържана любов

 разлъка 6 неприятни навика, които могат да доведат до разлъка фотография: pinterest

Случва се във всяка връзка – вие сте по средата на спор и сте съкрушени и разочаровани. Но откакто нещата се охладят и вие и вашият сътрудник се помирите, може да откриете, че се борите да преодолеете кавгата и да не се стига до разлъка.

Често, идващия път, когато вашият сътрудник желае да сте интимни или да деянията физическа грижа, вие изпитвате потребност да задържите обичта; това може да е толкоз просто, едвам откажете прегръдка или целувка. Може да не се пробвате съзнателно да накажете другия човек, само че въздържането от естествени прояви на любов може да сътвори прочувствена отдалеченост сред вас и вашия сътрудник.

2. Изливате гнева си върху колегата си

 разлъка 6 неприятни навика, които могат да доведат до разлъка фотография: pinterest

Склонни сме да изливаме гнева си върху хората, които обичаме най-вече. Често това се дължи на близостта; те са физически покрай вас и стават лесни цели за яд.

Друг път това е, тъй като вярвате, че те са единствените, които могат да се оправят с гнева ви и няма да ви изоставят. Но експанзията постоянно вреди на приемащия и на връзката. Без значение от кое място идва яростта ви, сътрудникът ви е последният човек, който би трябвало да бъде заставен да гълтам възприятията ви в тяхната грубост – този тип държание не е любящо и може да ескалира до прочувствено принуждение, в случай че не бъде овладяно и да докара до разлъка.

3. Никога поемате виновността

 разлъка 6 неприятни навика, които могат да доведат до разлъка фотография: pinterest

Никой не е съвършен. По същия метод никой не бърка от самото начало. Но от време на време се държим по този начин, като че ли сътрудникът ни е отговорен за множеството неща, които не са наред в една връзка.

Ако знаете, че не сте в токсична връзка, само че откривате, че хвърляте или поемате виновността за съвсем всяка свада или проблем, вие или вашият сътрудник може да би трябвало да работите върху поемането на отговорност, когато нещата се объркат. Иначе ще се стигне до разлъка.

4. Оттегляне

 разлъка 6 неприятни навика, които могат да доведат до разлъка фотография: pinterest

Когато нещата в живота станат стресиращи, всички имаме механизми за справяне, към които бягаме. Някои от нас отиват да тичат, да се обадят на непосредствен другар или да пазарят онлайн.

Някои от нас млъкват или стават доста безмълвни в отговор на напрежението – това е относително постоянно срещан механизъм за справяне, който от време на време може да наподобява безопасен, само че евентуално може да аргументи непоправима щета на връзката ви и да докара до разлъка.

Може да се отдръпнете за няколко минути, часове или дни, само че с всеки минал миг напрежението сред вас и колегата ви може да се натрупа и да докара до засилен прочувствен изблик. Мълчаливото отнасяне може също да докара до това, че и двамата ще измислят най-лошия сюжет за връзката си или че другият човек няма да се съмнява.

5. Да държите колегата си на нереалистични упования

 разлъка 6 неприятни навика, които могат да доведат до разлъка фотография: pinterest

Очакванията могат да основат или скапват една връзка и да доведат до разлъка.

Някои може да са рационални и почтени, като да вземем за пример да очаквате сътрудникът ви да ви честити рождения ден или да почисти след себе си, когато направи неразбория в кухнята. Друг път несъзнателно поддържаме в съзнанието си упования, които желаеме нашият сътрудник да извърши, като да вземем за пример вечерята ви да е подготвена, когато се приберете у дома или да бъде вашата цялостна система за прочувствена поддръжка.

6. Сравнявате връзките си с другите

Сравняваме се с другите от самото начало. Когато сме прочувствено здрави, можем да честваме щастието и триумфа на другите, без да се усещаме като опасност за личното ни благополучие. Можем да гледаме на другите с неприкритост и да ги използваме като мотивация да работим по-усърдно за личните си персонални цели. Така няма да стигнем до разлъка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР