Няма значение дали вече сте планирали лятната си , въпреки

...
Няма значение дали вече сте планирали лятната си , въпреки
Коментари Харесай

Най-готините шапки, с които ще блестим под слънцето това лято

Няма значение дали към този момент сте възнамерявали лятната си, макар че това е много по-добра мотивация да си вземете нова шапка. Защото отбраната от яркото слънце не е единствено за кожата, само че и за косата. Освен това е един от най-стилните аксесоари, в който можете да инвестирате, без значение от сезона. Разбира се, да се каже, че шапките са се завърнали, би било пресилено, тъй като те в действителност в никакъв случай не са си тръгвали. Просто моделите се сменят по отношение на сезона и настоящите трендове. Някои от тях можем да кажем, че са всесезонни (например бейзболните шапки), до момента в който към други посягаме единствено през летните месеци. Затова през днешния ден ви демонстрираме кои са най-добрите модели, с които да извършите стайлинга си на плажа, само че и освен, по-цветен и моден.
               

Вече споменахме бейзболните шапки и те в действителност са нещо, което можете да носите даже и с по-елегантни тоалети и даже рокли. Да, не е наложително да ги ограничаваме до от деним и тишърти. Но няма по какъв начин да пропуснем и красивите сламени шапки, които този сезон се оферират в огромно многообразие от модели и с друга величина на периферията. С тях можете да бъдете сигурни, че постоянно ще изглеждате елегантно, тъй като стоят извънредно изтънчено в композиция с рокля или пола и топ.
               

Така наречените bucket hats не престават да бъдат настоящи и за лятото, като в този момент са в по-ярки и цветни принтове. Това се отнася и за техните вариации, а точно – вид „ рибарска шапка “, при която периферията е по-голяма и има фини връзки, както и моделът от плетена дантела вид „ крошет “. Те също се оферират в разнообразни цветове и десени, с което бързо и елементарно освежават даже най-семплият бански или тоалет, тъй като могат да се носят и в градски условия. А в галерията ни ще видите и няколко находки, в случай че към момента нямате някой от изброените модели. 
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР