Няма заобиколки, няма излишни обяснения, а само директно откровение! Валери

...
Няма заобиколки, няма излишни обяснения, а само директно откровение! Валери
Коментари Харесай

Отговорът е категоричен! Валери каза има ли интимна връзка с Мирела, ето и реакцията му

Няма заобиколки, няма непотребни пояснения, а единствено непосредствено признание! Валери от " Игри на волята " отговори изрично дали има връзка с Мирела.

Е, доста от вас може и да чакат, че посред им им буен романс, който желаят да скрият, само че ще ви разочароваме. Синът на Мария Гроздева сподели пред камерата на Vbox7, че той и Мирела не са гаджета.

Виж още: Това беше необичайно! Топ 5 на криндж моментите в " Игри на волята " сезон 4

Гръм и мълнии, трус в малкия екран! Мирела и Валери не са гаджета и никой не може да промени това. Няма да си кривим душата, само че малко съжаляваме, че не се е получило сред двамата. Всички видяхме леките свалки сред тях на Стопанството в " Игри на волята ", само че явно закачките не са прераснали в нещо по-сериозно, сходно на Жорката и Фейгин.

Виж още: TikTok-ърка се озова в прочут секс клуб, а историята ѝ ще ви скандализира 

На купона за финала на 4 сезон на Игрите, Мирела влезе в ролята на кореспондент на Vbox7. Именно на въпросното събитие тя непосредствено попита Валери: " Гаджета ли сме ", а той сподели единствено едно " Не ". Няма потребност да тълкуваме думите му, както и какви са били връзките им, само че е реалност, че двамата си приказват, нямат проблеми и са другари.

Виж още: Става рисково: Алекс Богданска трансформира във viral тренд неспазването на разпоредбите по пътищата 

Не е ясно дали двамата си имат гаджета, само че е ясно едно - ползата е нараснал на краен лимит и към двамата. Танцьорката се трансформира в топ инфлуенсър, а с помощта на това е затрупана от задължения, фотоси и куп оферти за спонсорства. Плюс десетки оферти за запознаства с обожатели. 

Виж още: Зеленият декември: Еко предизвикването, което има смисъл! 

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР