Няма забавяне, резултатите за първи път се обработват толкова бързо.

...
Няма забавяне, резултатите за първи път се обработват толкова бързо.
Коментари Харесай

ЦИК: Няма забавяне, резултатите за първи път се обработват толкова бързо

Няма закъснение, резултатите за първи път се обработват толкоз бързо. 100% обработени резултати, качени на страницата на ЦИК , ще има тогава, когато създадем наново въвеждане на всички секционни протоколи от страната и отвън страната, без значение, че тези отвън страната към този момент са въведени в базата данни. Прави се ново въвеждане, прави се втора база данни и съпоставяне. Това съобщи зам.-председателят и представител на ЦИК Росица Матева, съобщи bTV.

Матева добави, че се чакат протоколите от две РИК - Шумен и София област, по-късно стартира повторното въвеждане на секционните бумаги. След това би трябвало да се отстранят и в действителност неточности или несъответствия сред базите данни и да се вземе решение по всеки протокол.

" Нямаше закъснение съгласно мен, тъй като резултатите постоянно са обработвани след изборния ден, до началото на следобеда. Сега приключихме към 17:30 ч., само че напомням, че става дума за близо 800 секции. Досега най-вече секции имаше на 4 април – 464, тогава резултатите са обработени към 14:00 ч. ", разяснява Росица Матева. 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР