Няма сигнали, свързани със сериозни нарушения на обществения ред в

...
Няма сигнали, свързани със сериозни нарушения на обществения ред в
Коментари Харесай

МВР: Изборният ден приключи спокойно

Няма сигнали, свързани със съществени нарушавания на публичния ред в. Информация от Ситуационния център на Министерство на вътрешните работи към 22 часа

От началото на предизборната акция до 22 часа през днешния ден в Министерство на вътрешните работи са получени общо 1139 сигнала за нарушение на изборното законодателство и политическите права на жителите. Спрямо данните към същия час на 04.04.2021 година се регистрира нарастване от 59,3 % на записаните сигнали. Съставени са 10 176 предупредителни протокола по член 65 от ЗМВР /увеличение от 519,4 % на идентично формираните протоколи по отношение на данните към 04.04.2021 г./.
 Бързо и елементарно се одобряват изборните бумаги в Арена Армеец Бързо и елементарно се одобряват изборните бумаги в " Арена Армеец "
В края на изборния ден секционните изборни секции започнаха да идват в столичната зала " Арена Армеец ". За първи път журналистит...

В рамките на днешния избирателен ден в Дирекция „ Български документи за идентичност “ и в звената им в Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР са издадени общо 312 удостоверения.

Оперативната конюнктура в зоните за отговорност на Граничен контролно-пропусквателен пункт е естествена.

Създадена е нужната организация за защита при превозването на книжата и материалите от изборите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР