МИНЕАПОЛИС – Използването на мобилни телефони в училищата предизвика сериозен

...
МИНЕАПОЛИС – Използването на мобилни телефони в училищата предизвика сериозен
Коментари Харесай

Щатските законодатели настояват за забрана на телефоните в училищата

МИНЕАПОЛИС – Използването на мобилни телефони в учебните заведения провокира сериозен спор измежду преподаватели и политици в цялата страна.

Флорида и Индиана одобриха закони, изискващи от държавните учебни заведения да не разрешават на учениците да употребяват мобилните си телефони по време на час. В Оклахома, Вашингтон, Канзас, Върмонт, Кънектикът, Вирджиния и Южна Каролина законодателите вкараха законопроекти за ограничение на телефоните в учебно заведение тази година. Законодателите в Джорджия вкараха законодателство, което ще ограничи потреблението на обществени медии от учениците, до момента в който са в учебно заведение. През януари републиканският губернатор на Юта Спенсър Кокс изпрати писмо до учебните ръководители в целия щат, призовавайки ги да забранят мобилните телефони в клас. 

В Минесота законодателите одобриха законопроект за образованието, който включва условие учебните квартали да основат телефонна политика. Асоциацията на шефовете на началните учебни заведения в Минесота...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР