Няма съмнение, че определени секс пози улесняват не само физическата

...
Няма съмнение, че определени секс пози улесняват не само физическата
Коментари Харесай

Опитайте тези 4 секс пози за по-голяма интимност

Няма подозрение, че избрани секс пози улесняват освен физическата фамилиарност, само че и подкрепят прочувствената връзка сред сътрудниците.
Зрителният контакт, целувките, погалванията, доверието и наблюдаването на колегата са прочувствени допълнения към чисто физическото преживяване на секса. Разберете кои секс пози разрешават на двойките да надвишават сетивното секс прекарване, засилвайки интимността посред им.

„ Дръж ме “
При тази секс поза мъжът е хванал дамата по този начин, все едно тя преди малко е скочила в ръцете му. От тук и нейното име – хвани ме или дръж ме. Краката на дамата са увити към кръста на мъжа, а ръцете ѝ – към врата му. За по-голяма резистентност гърбът на дамата може да се подпре на стената, само че без това да ѝ предизвиква дискомфорт. Тази секс поза е удобна за мудни придвижвания, буйни целувки и подобаващи думи.

Лъжичка
Въпреки че при тази секс поза няма зрителен контакт, тя основава интензивна прочувствена съгласуваност, защото мъжът е „ защищава “ дамата с цялото си тяло. Позата лъжичка в действителност е доста подобаваща за допиране, притискане, търкане и държане на ръце, което може да бъде необикновено интимно по време на секс. Тази секс поза също по този начин се счита за една от най-хубавите за постигане на женски оргазъм – изключително в случай че се включи и стимулиране на клитора.

Лотос
Секс поза лотос също се подрежда измежду най-интимните секс пози. При нея мъжът е седнал с кръстосани крайници, дамата е върху него, като е увила ръцете и краката си към неговото тяло. Телата на сътрудниците са преплетени и двамата са лице в лице. Нуждата от по-бавни и чувствени придвижвания в тази поза прибавя сантиментална активност на половото прекарване.

Мисионерска поза
Неслучайно мисионерската поза е може би най-разпространената и практикувана секс поза от двойките. Тя разрешава телата на мъжа и дамата да са в цялостна непосредственост – т.е. цялостен контакт сред двете тела. Подходяща е за целувки, обятия, погалване, говорене и несъмнено, зрителен контакт. Всичко, от което сътрудниците имат потребност, с цел да усилят интимността между тях.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР