Няма съмнение, че добрата хидратация е много важна за вашето

...
Няма съмнение, че добрата хидратация е много важна за вашето
Коментари Харесай

Какво се случва с кожата ви, ако пиете топла вода

Няма подозрение, че положителната хидратация е доста значима за вашето здраве, само че множеството хора не знаят, че пиенето на топла вода носи изключителни изгоди за тялото и кожата ви. Според медицинските експерти, най-полезно е да пиете топла вода с температура сред 45-60 градуса. Помислете какъв брой пари харчите за скъпи козметични процедури и артикули, а не отдавате дължимото на нещо толкоз просто и на ниска цена като топлата вода. Ето по какъв начин въздейства тя на кожата ни:
Изчиства кожата.
Топлата вода оказва помощ за детоксикацията на тялото. Приемайки топла вода, температурата на тялото ви се повишава и вие стартирате да се потите. Тогава се изчиствате от токсините и помагате не храносмилателните органи да отстранят всички нечистотии. По този метод лекувате акнето от вътрешната страна на открито, а кожата ви става по-гладка и блестяща. 
Предотвратява преждевременното стареене на кожата.
Освен че замърсяват кожата ви, токсините предизвикват преждевременното й стареене и водят до появяването на тъмни кръгове и торбички под очите. Пиенето на топла вода оказва помощ за възобновяване на епителните кафези, които се повреждат от нездравословните свободни радикали, а кожата ви става по-гладка и чиста. 
 Ритуалът с чаша вода, който сбъдва стремежи Ритуалът с чаша вода, който сбъдва стремежи
Всеки от нас мечтае за нещо. Едни желаят да имат повече пари, с които да пътуват, други – да станат родители, трети – да усп...
Лекува сърбящ скалп.
Топлата вода поддържа хидратиран скалпа ви, което води до по-малко пърхот. Ако кожата на скалпа ви е здрава и влажна, косата ви ще бъде блестяща, мека и обемна. Освен това, водата задейства корените и косата ви пораства по-бързо.
Освежава кожата ви.
Редовното пиянство на топла вода оказва помощ за разложение на мастните ресурси, отпуска мускулите и форсира кръвообращението. Доброто кръвообращение възобновява кожните кафези и ги подхранва. Снабдява ги с О2 и отстрани токсините, което води до подмладяване и възобновяване на кожата.
Замества сполучливо продуктите за лице.
 Детокс напитка с лимон, която се трансформира в същински шлагер Детокс напитка с лимон, която се трансформира в същински шлагер
Лимонът от дълго време е прочут със способността си да пречиства тялото. Предлагаме ви рецепта за детокс напитка, която съдържа единствено две със...
Пиенето на топла вода е най-лесният метод да ускорите метаболизма, което води до същия резултат, на който се радвате при потребление на всевъзможен тип крем и тоник на лицето си. Ако имате стомашни проблеми, няма да приемате задоволително витамини и хранителни субстанции от храната, което пречи на кожата ви да наподобява по най-хубавия метод и утежнява положението й. С чаша топла вода ще облекчите стомаха си, а това, от своя страна, ще достави кожата ви с потребни хранителни субстанции и ще я направи по-млада.
Хидратира кожата ви.
Без значение какъв брой скъпи хидратиращи артикули за лице ползвате, няма да се отървете от бръчките, в случай че не пиете задоволително вода. Пиенето на топла вода е най-лесното и на ниска цена средство да изгладите тена на лицето, намалите отоците и стегнете кожата си.
Предпазва кожата от инфекции.
Чаша топла вода оказва помощ на бъбреците да работят и защищава от възпаления. Когато органите ви са чисти, кожата ви е по-малко уязвима на възпаления. За най-хубави резултати, прибавете и няколко капки лимонен сок.  

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР