Няма причина да ставам министър на вътрешните работи.Това каза в

...
Няма причина да ставам министър на вътрешните работи.Това каза в
Коментари Харесай

Николай Радулов: Няма причина да ставам министър на вътрешните работи

Няма причина да ставам министър на вътрешните работи.

Това сподели в изявление за предаването „ Денят онлайн “ по Нова нюз самостоятелният народен представител Николай Радулов.

„ Не знам кой какво предложение ще получи. Никой от нас не е желал нищо в диалозите, в които съм взел участие до момента. Това са медийни догатки, които потеглят от това, че в България се смята, че не можеш да направиш почтена постъпка, в случай че не си взел пари или постове “, добави той, като изрази подготвеност да се подложи на детектор на лъжата, както направи сътрудника му Георги Георгиев.

Радулов изясни и за какво е решил да стане самостоятелен народен представител и каква е повода да взе участие в договарянията за ново държавно управление в мандата на този парламент. „ Основното е това, за което ние и другите сътрудници бяхме на площадите – желанието да бъде изчегъртан ГЕРБ. Ние започнахме да изчегъртваме всички, само че не и ГЕРБ и се стигна до такава степен Има Такъв Народ да гласоподава с ГЕРБ и дружно с тях да смъкват държавното управление. Аз не съм бил политик до момента. Аз съм бил специалист. Аз съм дилетант в политиката, само че не съм дилетант в честността “, уточни националният представител.

Според Радулов Асен Василев е подобаващ за премиерския пост, а съставянето на кабинет е допустимо. Той добави, че би подкрепил Радостин Василев да остане състезателен министър.

Депутатът разяснява и досъдебното произвеждане против Лена Бориславова, като го назова „ смешно “. Според него, Прокуратурата се занимава не с каквото би трябвало. Той даде образец с 54-те милиона, свързани с пътища, които бяха раздадени в последния миг на ръководството на ГЕРБ
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР