Няма поканени политици за участие в студиото на "Панорама" за

...
Няма поканени политици за участие в студиото на "Панорама" за
Коментари Харесай

"Панорама" извъртя номер на протестърите

Няма поканени политици за присъединяване в студиото на "Панорама " за изданието на предаването, което съответствува със 100-я ден от началото на антиправителствения митинг, разгласен от уредниците за Пето Велико национално въстание, оповестява.

Това излиза наяве от анонса в уеб страницата на Българска национална телевизия. Така обичайна блокада на националната телевизия в петък вечер няма да може да упражни гнева си върху представители на ръководещите.

Досега деятели на "Боец ", "Правосъдие за всеки " и "Демократична България " на пет пъти блокираха постройката в опит да осуетят напускането на посетители на предаването.

Първият път ръководителят на групата на ГЕРБ в Народното събрание Даниела Дариткова и водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова чакаха повече от час, преди да бъдат изведени с полиция. По същия метод се наложи да изоставен общественият министър Деница Сачева и здравният министър Костадин Ангелов.

Следващата седмица правосъдният министър Десислава Ахладова съумя да надхитри причакалите я стачкуващи, само че предишния петък евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков реши да се изправи лице в лице с недоволните и се наложи да бъде извеждан с полицейска кола.

Водещият на "Панорама " Бойко Василев порица обществено офанзивите към гостите на предаването му, само че все пак случаите продължиха. Така, вместо обичайните представители на ръководещи и съпротива, на 15 октомври в студиото ще бъде един от уредниците на митингите - Арман Бабикян от "Отровното трио ", политолозите Димитър Ганев и Първан Симеонов, доцент Наум Кайчев и Любен Дилов-син.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР