Няма по-щастлив човек от мен! Но, разбира се, това, което

...
Няма по-щастлив човек от мен! Но, разбира се, това, което
Коментари Харесай

Скъпи армагани от Сашо Диков и родата за бебето на Пипа

" Няма по-щастлив човек от мен! Но, несъмнено, това, което ще подаря на бебето Александър, ще е загадка от медиите. Това са персонални неща ". Така съумелият публицист Сашо Диков се зарадва на новината, че е станал дядо на момченцето Александър, написа " България Днес ".

" Горд съм, че са кръстили бебето на мен. Имам шурей като мед. Илиян е надарен, постигнал е всичко самичък, това е доста значимо. Колкото до женитба, не съм сигурен, че скоро ще има. Те не държат на това ", показа ни единствено преди месеци Диков.

Роднините на Илиян Любомиров също не можели да си намерят място от благополучие. " България Днес " разбра, че пернишката му рода е приготвила скъпи армагани за новороденото.

" Аз съм израснал при баба. Там научих някои значими неща - да карам колело по площада, да чета в. " Дума ", като си плюнча пръста, и да смъквам мацки по остаряла пернишка рецепта. Ето я и самата рецепта: доближава се до най-впечатляващата дама в някой клуб, глътва едновременно питието й и пита със похотлив глас: " Да ти поръчам ли още едно? ", майтапи се с родословието си Любомиров.

Иначе и той, и всичките му близки не са сюрпризирани от раждането. " Очаквах го. Видях го, даже го прегърнах. Това е най-емоционалният миг в живота ми. Плаках по улиците, прегръщах непознати хора. Пепи е добре, а бебето е много огромно ", споделя още разчувстваният татко.Малкият Александър е дълъг 55 см и тежи 4260 година Семейството благодари на доктор Анатоли Дуковски и екипа му от " Майчин дом ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР