Няма по-гледана рекламна пауза по телевизията от тази на Супербоул.

...
Няма по-гледана рекламна пауза по телевизията от тази на Супербоул.
Коментари Харесай

Fast X, Индиана Джоунс, Пазителите с Мария Бакалова и още от трейлърите на Супербоул

Няма по-гледана рекламна пауза по малкия екран от тази на Супербоул. И 2023 година не прави изключение. Спортният край стана мотив за излъчването на филмовите откъси на филми, които се чака да създадат най-силния боксофис през тази година.

Fast X - " Бързи и гневни " 10

Първият от последните два кино лентата от сагата с Вин Дизел ще излезе на 19 май по кината. Героят му е на крачка от това да изгуби най-ценното в живота си - фамилията - под опасността от злодея Джейсън Момоа.

Зрителите на Супербоул видяха съвсем 4-минутен клип, който подгрява аудиторията на кино лентата. Според медиите " Бързи и гневни 10 " е с бюджет от 340 млн. $, което го класира на пето място измежду най-скъпите кино продукции в последните 20 години. Това ще е и първата история в поредицата, в която ще забележим и електрически автомобили в гонките.

The Flash

Супергеройският филм въпреки всичко ще се появи по кината на 16 юни - продукцията беше забавяна неведнъж поради пандемията, а звездата в основната роля Езра Милър е разследван за голям брой законови нарушавания, в това число тормоз и кражби.

Докато артистът прави опити да възвърне психологичното си здраве, Warner не престават да залагат на комерсиалния триумф на комиксовите истории.

Scream VI - " Писък 6 "

Класическият хорър беше възобновен с ново издание, откакто миналогодишният пети филм се оказа неочакван шлагер измежду по-младата почитател база. Сега героите от историята се трансферират в Ню Йорк, актрисата Хейдън Пенетиър се завръща в остарялата си роля, а " Писък " има 140 млн. аргументи да заплати за реклама в филмовите откъси на Супербоул преди премиерата на 10 март.

Transformers: Rise of the Beasts

Нещо приблизително сред филмов откъс и реклама на Porsche - по този начин наподобява 30-секундният клип, отдаден на новите " Трансформъри ". Пийт Дейвидсън влиза в ролята на автобот за най-новото издание на франчайза, който идва по кината на 9 юни.

65

65 милиона години обратно във времето и Адам Драйвър в ролята на водач на галактически транспортен съд, който се разрушава на Земята в епохата на динозаврите. Това е историята зад едноименния филм, който ще си заслужава гледката на огромен екран от 10 март.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

След Fast X - това е идващият блокбъстър с присъединяване на Мишел Родригес в рекламната пауза на Супербоул. Актрисата е част от звездите във кино лентата по претекстове от именитата настолна игра - измежду тях са още Крис Пайн, Реже-Джийн Пейдж и... Хю Грант.

Indiana Jones and the Dial of Destiny

30 юни е денят на премиерата на последния филм с Харисън Форд в ролята на Индиана Джоунс. 80-годишният артист е подмладен с компютърни графики за част от сцените във кино лентата, като самият той се кълне, че резултатите са напълно достоверни. Мадс Микелсен и Фийби Уолър-Бридж (Fleabag) също вземат участие в " Индиана Джоунс и реликвата на ориста ".

Creed III

Майкъл Б. Джордан прави режисьорския си дебют в третото продължение на " Крийд " (по претекстове от истинската сага за Роки Балбоа). Боксьорската драма идва по кината на 3 март.

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Ако има най-малко една причина да чакаме този филм от Marvel, то е поради ролята на Мария Бакалова в него - първото ѝ присъединяване в касов шлагер, въпреки и като озвучаваща актриса, чийто воин е куче-космонавт.

Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Баутиста, Пом Клементиеф, Вин Дизел, Брадли Купър, Чукуди Иуиджи, Елизабет Дебики и Силвестър Сталоун са останалите звезди в супергеройската комедия, която излиза на 5 май.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР