Няма отклонения в качеството на горивото от взетите проби при

...
Няма отклонения в качеството на горивото от взетите проби при
Коментари Харесай

Не откриха отклонения в качеството на горивата след проверката в Сливенско

Няма отклонения в качеството на горивото от взетите проби при осъществената неочаквана инспекция на бензиностанции Сливенска област. От през днешния ден Държавната организация за метрологичен и механически наздзор ревизира качеството на горивата, редовността на измервателните уреди и зарядните станции за газ. Съставени са три акта за нарушавания свързани с нередовност на газколонки, манометри и нивомери.

Сливен

При цялостна конфидециалност, даже за чиновниците от три дирекции на Държавната организация по метрологичен и механически контрол от цялата страна, започва през днешния ден изненадваща инспекция по бензиностанциите в Сливенския район.
Иво Атанасов, ДАМТН (Държавна организация метрологичен и механически надзор): Ще обхванем оптимален брой обекти, защото сме изкарали всички налични екипи. Резултатите ще се получават на място, с цел да може, в случай че се откри някакво противоречие да подхващаме неотложно насилствени ограничения и да спрем разпространението на некачественото гориво.
Отклоненията от стандартите на горивата водят до съществени повреди в моторите на колите. Тодор Митев, който зарежда от бензиностанции в цялата страна, споделя, че се е случвало да попадне и на некачествено гориво.
Тодор Митев: Не върви, гори,... има си и хубави горива, има които не ми харесват... рядко са които не ми харесват....
Въпреки че преди седмица е предходна инспекция от сливенския метрологичен контрол, в този момент в една от бензиностанциите ще бъдат направени наставления за изчезнали обозначения на газовата апаратура
Стоян Христов, шеф на бензиностанция: Ще го оправим това. Винаги всичко, което са ми предписвали като инспекция е било изпълнявано, тъй като знаете, че откакто предписанието не се извърши, следва акт.
От тестваните през днешния ден пет обекта и десетте проби от бензин и дизел няма отклонения в качеството и в наличието на биогориво. Проверките по бензиностанциите не престават до края на седмицата.
 Внезапни инспекции на бензиностанциите в Сливенска област Внезапни инспекции на бензиностанциите в Сливенска област
Внезапна инспекция на всички бензиностанции в Сливенска област започнаха чиновници на Държавната организация за метрологичен и механически контрол. Проверява...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР