Няма от какво да сме доволни. Планът вече трябваше да

...
Няма от какво да сме доволни. Планът вече трябваше да
Коментари Харесай

Йордан Цонев с тежко обвинение към Румен Радев и Кирил Петков за погазването на Конституцията: Клетвопрестъпници! Прокопиев им дърпа конците задкулисно

Няма от какво да сме удовлетворени. Планът към този момент трябваше да се извършва, а не да се внася и преглежда занапред. Условието на Брюксел е, че проектът ще бъде признат, когато има постоянно държавно управление. Това не ви ли го споделят в студиото? Уви, ще бъде по този начин, ще го подмятат. Тази остра рецензия против втория длъжностен кабинет на Румен Радев насочи от ефира на Нова телевизия заместник-председателя на Движение за права и свободи Йордан Цонев.

По думите на Цонев, с цел да има Зелена договорка, би трябвало да има постоянно държавно управление, което да подсигурява непоклатимост и да е с ясна управническа стратегия.

" Президентът Радев избра този метод - да има длъжностен кабинет и още един длъжностен кабинет. Задкулисието с президента Радев избра този метод. Откъде на 21 април са знаели, че няма да има постоянно държавно управление, откакто мандатът беше връчен на 20 април? Откъде това момче Кирил Петков е знаел, че ще бъде назначен за министър, с цел да впише в декларацията си, че от 20 април не желае да бъде канадски жител? ", разобличи Цонев държанието на Румен Радев.
свързани новини71245на 13.10.2021130483на 10.09.2021
“Царят на задкулисието, този който даде множеството министри на Румен Радев - Иво Прокопиев. Този човек имаше въздействие върху две протестни партии, а в този момент има непосредствено две партии “, уточни Йордан Цонев кой е този, който е повлиял на Румен Радев да не сформират постоянни кабинети след двата парламентарни избора тази година.

Според него, Прокопиев и кръгът " Капитал ", са направлявали " Да, България " и партията на Мая Манолова. Освен това Цонев съобщи и, че тази същата група е отговорна за разцеплението на Съюз на демократичните сили. " Прокопиев ме изпъди от Съюз на демократичните сили. Аз си отидох в Движение за права и свободи, господин Доган ме предложения ", съобщи той.

" Българите желаеха да има работещ кабинет, който в този момент да работи в тези рецесии. Здравната рецесия никой не я овладява “, възмути се Цонев.
свързани новини156996на 09.09.2021
" Как се назовават хората, които не съблюдават клетвата, която дават? Клетвопрестъпници! Кой си разрешава, против какво, да не съблюдава Конституцията и да желае поддръжката на гласоподавателите? Това за първи път се прави по един безочлив метод. Това като общество не ни ли стресира? ", разруши тандема Радев-Петков, които намерено погазват главния закон към абсурда с двойното поданство на някогашния стопански министър.

" Министрите на Прокопиев направиха черни описи по закона " Магнитски ". Вкараха над 200 компании и хора, които ги няма в този закон. Накараха банките да им спрат сметките и разплащанията. Получиха от Европа ясни инструкции, че това е нелегално. Затова ние от Движение за права и свободи продължаваме да питаме със средствата, които ни е дал законът и Конституцията на България “, съобщи още Йордан Цонев.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР