Няма официално потвърждение, но мълвата упорито спряга Попов за мястото

...
Няма официално потвърждение, но мълвата упорито спряга Попов за мястото
Коментари Харесай

След като не успя да се върне в Банско! Иван Попов облича костюма, за да оглави ПУ на МВР в Разлог

Няма публично удостоверение, само че мълвата настойчиво спряга Попов за мястото на преместения в Благоевград B. Джизов. С назначението си обаче Попов е в спор на ползи, защото брачната половинка му работи в икономическа полиция в същото ръководство, a дали министър Рашков се е съобразил това, ще забележим

Бившият шеф на полицията в Банско Иван Попов се гласи за шеф на полицейското ръководство в Разлог, това приказват в системата на Министерство на вътрешните работи, откъдето настояват, че се чака публично удостоверение и заповед на министър Бойко Рашков, до който евентуално Попов е достигнал в устрема си да се върне назад в района. Попов бе отпред на полицейското ръководство в Банско, само че пожела самичък да напусне и се реалокира на работа в бранш Криминален на Националната полиция.

В продължение на към 2 години обаче името му се спрягаше непрестанно за управнически постове, в това число и за шеф на локалната полицейска дирекция. Попов напъваше съществено да се върне в ръководството в Банско, само че постът бе ангажиран от софиянецaКирил Стоянов, който работи добре и за момента е непреклонен. Преди по-малко от месец се оваканти шефското място в Разлог, защото началникът В. Джизов бе изместен в престъпна полиция в ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград, и очевидно Попов още веднъж е щурмувал и засилил желанията си да се върне в района.

Има един проблем обаче с назначението му в Разлог. Той ще бъде в спор на ползи, защото брачната половинка му работи в Икономическа полиция в локалното ПУ, което евентуално ще сътвори главоболия на управлението на полицейската дирекция, които ще си блъскат главите, къде да я реалокират, с цел да избегнат спора.

Дали министър Рашков се е съобразил с този факт към момента е неразбираемо. Засега обаче мълвата е доста упорита и е въпрос на часове да стане ясно, дали Иван Попов, за който банскалии описват какви ли не неща, ще седне още веднъж в шефския кабинет. Разложкото ръководство има потребност от здрава ръка с цел да проработи, дали Попов ще се оправи ще проследим. Очаквайте удостоверение.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР