Няма общ мотив за двете убийства в село Трапоклово Няма

...
Няма общ мотив за двете убийства в село Трапоклово Няма
Коментари Харесай

Няма общ мотив за двете убийства в село Трапоклово

Няма общ претекст за двете убийства в село Трапоклово Няма общ претекст при опита за  убийството на 45-годишната Радост Куртева и на 58-годишния Любен Димов от сливенското село Трапоклово. Това сподели шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен старши комисар Димитър Величков.
 
Той, дружно с окръжния прокурор Пламен Стефанов оповестиха детайлности за случая от тази неделя (12 май), при който 64-годишен мъж простреля с пушка дамата, с която живее на фамилни начала, както и съседа си, след което се самоуби.

 
" Разписани са очевидци, взети са записи от камери. Фактическата конюнктура е изцяло изяснена още на този стадий. Лицето е направило опит да убие дамата, с която до преди 15-ина дни е живеело на фамилни начала. Не се знае какъв е претекстът - дали веществен или персонално прочувствен. Същото лице е направило опит да убие съседа си и се е самоубило ", оповестиха от регионалната полиция.
 
По думите на управляващите няма връзка сред прострелването на мъжа и дамата. Двамата мъже са били съседи. " Най-вероятно е имало някакъв спор сред тях комшийски, сега изясняваме ", споделиха още преди публицисти проверяващите.
 
Трагедията стана в неделя сутринта, като първият сигнал е подаден от очевидци в заведение на пътен възел " Петолъчката ", където 64-годишният Петър Маринов е прострелял със законно притежаваната си ловна пушка работещата там Радост Куртева. След това той отишъл в къщата на съседа си с няколко патрона го прострелял в главата и тялото. Върнал се в дома си и се самоубил. От полицията прецизираха, че стрелецът не е престъпно проявен.-->
 
Двамата простреляни са откарани в сериозно положение в сливенската болница, където са оперирани, само че са с заплаха за живота. От полицията обясниха, че положението им остава сериозно.
 
Предистория по нещастието даде комисар Величков: " На 6 май в районното ръководство в Стралджа е получен сигнал от пострадалата, че причинителят я търси и желае контакт с нея, най-вероятно тя се е тормозила, че може би и да я заплашва. След като е изпратен полицейски екип от районното, тя е подала някакви данни за него, на място не са съумели да го открият и за момента същата е решила да не пусне тъжба ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР