Няма нито един голям украински град, който да се намира

...
Няма нито един голям украински град, който да се намира
Коментари Харесай

Украинският посланик в България показа в ефира на bTV снимка на момиче, убито на улицата в Киев


Няма нито един огромен украински град, който да се намира под контрола на съветските сили, сподели в ефира на bTV Виталий Москаленко, дипломат на Украйна в България.

„ Цяла нощ съветските терористични окупационни войски обстрелваха всички огромни градове, в това число Киев и Харков. Хора прекараха нощта в бомбоубежища и скривалища “, описа той.

Посланикът сподели фотография на момиче, на име Полина, която е била убита през вчерашния ден дружно с родителите си на улица в един от централните квартали на Киев измежду бял ден.

Те са пътували в кола и съветска група ги е обстреляла с автоматизирано оръжие. Семейството е било убито на място, а още две деца са ранени тежко и се намират в болница.

„ Такива случаи стават всеки ден “, сподели Виталий Москаленко.

„ Украйна не пада и няма да падне нито в този момент, нито в околните дни. Съпротивата е жестока и продължава. Мисля, че Путин и неговата клика няма да съумеят да преборят Украйна. Има решителност и опция ние да оказваме оптималната опозиция и да се борим за своята независимост и самостоятелност “, безапелационен бе украинският дипломат.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР