Няма нищо по-хубаво от това да се срещнеш с нови

...
Няма нищо по-хубаво от това да се срещнеш с нови
Коментари Харесай

Как да привлечете нови хора в своя живот: 10 съвета

Няма нищо по-хубаво от това да се срещнеш с нови хора, които те зареждат с сила и ти оказват помощ да погледнеш на живота от малко по-различна позиция. Днес ще ви представим 10 простички съвета, които ще ви оказват помощ да привлечете нови другари.

Всичко е в главата ви

Често си мислим, че може и да не сме задоволително занимателни или забавни за другите. Добрите вести са, че всичко това е в главата ви – хората са доста по-предразположени, в сравнение с си мислите.

Това е комедия, а не хорър

Запознанството с нови хора постоянно може да бъде ужасяващо преживяване. Когато се стараете да бъдете занимателни и разговорливи непременно, вие преставате да бъдете себе си. Винаги бъдете себе си.

Стъпка по стъпка

Ако не сте задоволително уверени при запознанствата с нови хора, започнете от нещо по-простичко. Отидете при ваш нов сътрудник и тренирайте обществените си умения.

Трябва да излизате!

Добре, подготвени сте за социализация. А в този момент къде можете да срещнете нови хора? Със сигурност би трябвало да излезете на открито – запишете се на курсове, групи и занимания, които ви интересуват и където ще откриете забавни персони.

Направете първия ход

Веднъж щом се чувствате уверени в себе си, действайте. Използвайте тези трикове, които ще ви оказват помощ в общуването и построяването на добра връзка.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР