Няма нищо ключово тук, защото битката за титлата продължава.“ Това каза

...
Няма нищо ключово тук, защото битката за титлата продължава.“
Това каза
Коментари Харесай

Саша Илич: Вярваме в титлата

„ Няма нищо основно тук, тъй като борбата за купата продължава. “

Това сподели треньорът Саша Илич, откакто изведе ЦСКА до рекордна в историята на българския футбол 10-а поредна победа като посетител.

„ Армейците “ завоюваха с минималното 1:0 визитата си на Пирин в Благоевград и си върнаха първото място в класирането, изпреварвайки с 2 точки първенеца Лудогорец.

„ Един извънредно сложен мач за нас, тъй като през първото полувреме имахме благоприятни условия за гол, които не успяхме да използваме, а имаше такива и през второто. На два пъти можехме да бъдем осъдени, само че ще се опитаме да забравим днешния мач и ще мислим за идващия “, уточни Саша Илич.

„ С цялото ми почитание към Пирин, против Левски бе по-трудно да се играе, само че видях това, което желаех през днешния ден. Първо дано да кажа, че нашите почитатели направиха една същинска футболна атмосфера и тяхната поддръжка ни дава сили. Не един път съм казвал, че разполагаме с положителни футболисти и използваме тези, които сметнем, че ще ни оказват помощ против съответния съперник. Контузени остават единствено Галин Минков и Жеферсон и се надявам скоро да се завърнат всички контузени “, разяснява Илич, който бе запитан дали счита, че воденият от него тим ще вземе купата.

„ Вярваме, че можем да станем първенци. Предстоят 9 изключително сложни срещи за нас и знаем, че всяка от тях ще бъде от тежка от предходната. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР