Няма нищо драматично да си сама на Свети Валентин. Предлагаме

...
Няма нищо драматично да си сама на Свети Валентин. Предлагаме
Коментари Харесай

Сама на Свети Валентин

Няма нищо трагично да си сама на Свети Валентин. Предлагаме ти няколко изгоди от това в Деня на влюбените, ти да не си влюбена...

Няма да купуваш дарове. За огромна част от двойките, това е най-напрягащото възприятие около този празник. Всички купуват подарък за обичания, а от време на време ти просто не искаш, не можеш, не знаеш какво да купиш или не си в въодушевление за дарове. Повече от половината млади двойки в ново проучване споделят, че не харесват Свети Валентин, поради напрежението от избора на най-подходящия подарък по мотива. Дали да е нещо лигаво и розово, дали да е нещо практично и изтъркано, какъв брой да коства, дали ще успееш да изненадаш приятеля си с нещо, което харесва...все въпроси, които ти няма да си задаваш през днешния ден.

Няма да организираш сантиментална вечер. Това е другото " обвързване ", което отчайва влюбените двойки. Цялото напрежение от това да се провежда подобаващата вечер, тъй че да е на равнище. На ресторант ли да бъдете или на вечеря на свещи у дома, или да отидете на кино, или да пътувате някъде единствено двамата...Все въпроси, на които някой би трябвало да отговори. А в случай че той не предложи нищо, в случай че не купи подарък, това значи ли, че не ме обича...? Не се ли чувстваш в този момент по-добре, че не се постанова да мислиш за всички тези неща:)

Можеш да се насладиш на Трофон Зарезан...с приятелки да вземем за пример. Не ти ли е омръзнало да би трябвало да се настройваш празнично и да избираш кой от двата празника да почетеш. Как да си на сантименталната вечеря с приятеля си и в това време и на женско събиране с доста вино? Тази алтернатива към този момент не стои пред теб. А ние ти пожелаваме радостен празник и наздраве:) 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР