Няма никакъв шанс хора от нашата парламентарна група да подкрепят

...
Няма никакъв шанс хора от нашата парламентарна група да подкрепят
Коментари Харесай

Гюров: Трябва да се подсигури сигурността и тя да не зависи от решенията на чужди правителства

" Няма никакъв късмет хора от нашата парламентарна група да поддържат държавно управление с мандата на ГЕРБ. Това, което господин Лорер споделя е, че има теоретична опция от всяка партия да има поддръжка, за което и да е издигнато държавно управление. Но от диалозите, които водим всекидневно сигурно мога да кажа, че в нашата група няма хора, които са изявили поддръжка за кабинет на ГЕРБ “, съобщи ръководителят на ПГ " Продъжаваме смяната “ Андрей Гюров. 

Той коме нтира случая със загиналия на границата служител на реда.



" Трябва да се подсигури сигурността и тя да не зависи от решенията на непознати държавни управления – дали потокът от бежанци да бъде ориентиран към нас или към Гърция. Трябва от своя страна да можем съответно да опазваме територията на страната “. 

Според него този случай не е причина за оставката на министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев. 

" Дали мигрантският напън сега е по-голям в цифри, в сравнение с преди, съгласно мен се дължи на проблеми, които са от другата страна на границата “, счита Гюров. 

Той разяснява и вчерашната среща с ГЕРБ.

" Постигнахме това, за което отидохме – да фокусираме вниманието на политиците и на хората върху значимите проблеми пред обществото. Една от най-важните стъпки за решаването им е разглеждането на бюджета за идната година “, каза Андрей Гюров. 

Той още веднъж сподели, че тази среща не е за поддръжка на мандати.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР