Няма напрежение срещу участието на Патриотите в коалицията. Европредседателството ни

...
Няма напрежение срещу участието на Патриотите в коалицията. Европредседателството ни
Коментари Харесай

Андрей Ковачев: Няма напрежение срещу участието на Патриотите в коалицията

Няма напрежение против присъединяване на Патриотите в обединението. Европредседателството ни не е застрашено по никакъв метод. Това сподели евродепутатът и заместник-председател на групата на Европейската национална партия Андрей Ковачев по в коментар на настояването на Движение за права и свободи за.

Това държавно управление съобщи още от първия ден на основаването си, че е проевропейско държавно управление и не прави взаимни отстъпки с полезностите, добави той – „ Опозиция – това й е работата – да смъква ръководещите, това е по този начин в целия свят, тъй че те си търсят всевъзможен мотив за такива опити ”.

Във връзка с Мария Захарова, че Червената войска е помогнала за спасяването на българските евреи, евродепутатът съобщи, че не може да повярва, че тя не знае съществена част от историята, а точно, че руската войска се е намирала на хиляди километри по времето, когато царят, държавното управление и обществеността вземат решение да преустановят депортацията на евреите от старите територии на Царството.

„Може би мислят, че с такава митология могат да привлекат хората, които са по-податливи на тази хибридна пропагадна, само че това е самият представител на външното министерство, по тази причина е неразбираемо за мен и се надявам, че ще има публицист на идващия брифинг на госпожа Захарова, с цел да попита на какво се дължи това изявление“, добави Ковачев.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР