Няма мой подпис под споразумение, г-жа Назарян твърди нещо, което

...
Няма мой подпис под споразумение, г-жа Назарян твърди нещо, което
Коментари Харесай

Христо Иванов: Няма мой подпис под споразумение, г-жа Назарян твърди нещо, което не може да докаже

Няма мой автограф под съглашение, госпожа Назарян твърди нещо, което не може да потвърди, съобщи в ефира на Българска национална телевизия Христо Иванов, съпредседател на Демократична България и на ПГ на Политическа партия - Демократична България.

 

" Няма документ приключен и подписан от представителите на двете страни. Няма подобен документ ", добави той в предаването " Денят стартира ".

 

" Знаете ли ние с вас може да сме разговаряли за нещо, да вземем за пример да ми продадете къщата си, аз да съм подготвил един прекрасен документ с една хубава цена. Да съм го подготвил и подписал, и да настоявам, че сме се разбрали. Това е смешно. Одобрението на писмен документ се показва по един единствен метод - автограф. Всичко останало е метод да бъдем вкарани в пояснителен режим ".

" Рая Назарян твърди нещо, което не може да се потвърди ", повтори той.

" Има подписан документ, само че не от нас. Имало е диалози, които в този момент сега се употребяват по един непрофесионален метод ".

" Подписано съглашение с утвърден състав на Министерски съвет няма ".

" Не сме си помисляли да внасяме състав на Министерски съвет, който не е утвърден от другата политическа мощ, с която сме преговаряли ".

 

Имаше още шест дни, за какво трябваше да се направи тази провокация, попита неведнъж в ефира той.

ГЕРБ по какъв начин си показват страната оттук нататък да бъде ръководена, по-късно което направиха, попита риторично Христо Иванов.

Според него сме били пред обстановката да получим покана за еврозоната.

Техният сътрудник Движение за права и свободи се плашеше от съглашение със съществени промени, упрекна ГЕРБ той.

 

" Защо опцията за някаква непоклатимост и разговор беше изхвърлено през прозореца и се върнахме към политическата рецесия? ".

" Видяхме доста ясно, че откакто сътрудниците от ГЕРБ видяха, че съглашение с амбициозни промени, няма да може да бъде заобиколено, а те се плашиха от тях, както и техният сътрудник Движение за права и свободи. След като видяха, че Движение за права и свободи няма да може да получи решаваща роля изключително в правосъдната власт, те започнаха да търсят всевъзможен метод да взривят процеса ".

Христов уточни, че точно това " взривяване " на процеса се е случило, откакто е станало ясно, че Движение за права и свободи няма има част от него, " под каквато и завоалирана форма да го представяха от ГЕРБ ".

Търсеха метод да взривят процеса. Като видяха какви са промените, се уплашиха, акцентира той. Според него " безкрайното мотаене " е почнало от дълго време, още като бил подложен въпросът за промени в службите.

 

Христо Иванов попита " някой пое ли отговорност за 500 хиляди невалидни гласа на изборите ".

 

Очаквайте детайлности!

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР