Няма логистика, а задкулисие. Има двама заслужили артисти - премиерът

...
Няма логистика, а задкулисие. Има двама заслужили артисти - премиерът
Коментари Харесай

Румен Гечев: Върви манастирско шушукане между Борисов, Петков и Василев

Няма логистика, а задкулисие. Има двама заслужили актьори - министър председателят Денков и Мария Габриел. Те се явяват по медиите и изясняват, а в това време има едно манастирско шушукане, което се води сред Бойко Борисов, Кирил Петков и Асен Василев. Това съобщи в ефира на БНР депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев.
По думите му тези, които вършат закони от през днешния ден за на следващия ден и ги поправят на третия ден, ще протягат ръка на Конституцията. Той акцентира позицията на Българска социалистическа партия и се разгласи срещу метода и срещу това, което се предлага да бъде променено в главния закон, тъй като задачата на тези промени не е гарантиране на обществените права на българите.
Според него промените в Конституцията, целящи да лимитират правата на настоящия държавен глава минават всевъзможни граници. Законодателната активност би трябвало да е съобразена с традициите на българина, да е в полза на българския народ, а не на избрани групи и на политически ползи, посочи депутатът.
Гечев бе безапелационен, че няма нация, която ще разреши да ѝ се сменя Националният празник през няколко години, единствено тъй като някакви случайници са пристигнали на власт и желаят да трансформират датата, с цел да извършват геополитически поръчки. Социалистът акцентира, че Националният празник не трябва да се пипа.
Гечев посочи и, че бюджетната политика на България не дава отговор на европейските стандарти. Последното ни място в Европейски Съюз е несъмнено през идващите три години, само че и продължаваме да дълбаем, добави той.
БНР
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР